Κλείνουν αύριο οι αγρότες την εθνική οδό Ναυπάκτου - Ιτέας
από LEPANTO RTV
Στο πλευρό τους το Εργατικό Κέντρο
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Ναυπακτίας και της Δωρίδας, μετά την απόφαση της γενικής συνέλευσης να συγκεντρωθούν τα τρακτέρ στον κόμβο του Ξηροπηγάδου. Οι αγρότες αποφάσισαν το μεσημέρι της Κυριακής στις 12 να κλείσουν την εθνική οδό Αντιρίου - Ιτέας και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους. Στο πλευρό τους, έχουν εκτός από το σωματείο των ιδιοκτητών ταξί Ναυπάκτου και του συνταξιούχους της Φωκίδας, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας καθώς επίσης και το σωματείο των οικοδόμων που σήμερα το απόγευμα βρέθηκαν στο μπλόκο που έχουν στήσει. Όπως δήλωσαν και οι ίδιοι θα πρέπει όλοι να στηρίξουν τον αγώνα τον αγροτών με τα δίκαια αιτήματά τους καθώς ο πρωτογενής τομέας πρέπει να στηριχθεί και πρέπει να επιβιώσει, καθώς από αυτόν εξαρτάται μια ολόκληρη κοινωνία.
Η Δ/νση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει ότι σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του το ΥΠ.Α.Α.Τ., συστήνει ισχυρά τον εμβολιασμό των ζώων για την αντιμετώπισή της νόσου του καταρροϊκού πυρετού
Στις 25 Ιανουαρίου 2026, ημέρα Κυριακή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Παπαχαραλάμπους καθώς και όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των λοιπών Ιδρυμάτων και Κληροδοτημάτων της Ναυπακτίας θα τιμήσουν τους Ιδρυτές και Δωρητές.
Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι το Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2026 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία δράση Παιδιατρικής Κλινικής Εξέτασης και Εμβολιασμού παιδιών Ρομά, στα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Ναυπακτίας.