Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Κλειστή λόγω...μπλόκου η Πατρών Αθηνών επί τριώρο απόψε-Τρακτέρ στην Αντιρρίου Ιωαννίνων από Τρίτη
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Κλειστή λόγω...μπλόκου η Πατρών Αθηνών επί τριώρο απόψε-Τρακτέρ στην Αντιρρίου Ιωαννίνων από Τρίτη

από Lepanto RTV
Κλειστή λόγω...μπλόκου η Πατρών Αθηνών επί τριώρο απόψε-Τρακτέρ στην Αντιρρίου Ιωαννίνων από Τρίτη

Που αποφασίστηκαν αποκλεισμοί δρόμων

Με τρίωρο αποκλεισμό της Πατρών Αθηνών συνεχίζουν απόψε τις κινητοποιήσεις τους τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου «Μπακόπουλος-Ντρίνιας». Από τις 6 έως τις 9 το βράδυ θα αποκλείσουν την εθνική στο ύψος των βενζινάδικων, στο ΑίγιοΕπίσης αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις και για άλλες κινητοποιήσεις, όπως είναι για παράδειγμα ο αποκλεισμός υπηρεσιών.

Την στήριξή του προς τον αγώνα των αγροτών της Αιγιάλειας δήλωσε με ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων, προαναγγέλλοντας επίσκεψη στελεχών της δημοτικής αρχής στο μπλόκο τις επόμενες μέρες.

Σε συνδυασμό με την παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο ύψος της Παναγοπούλας έως τις 2 Φεβρουαρίου λόγω αντιπλημμυρικών έργων, η κυκλοφορία των οχημάτων ειδικά τις απογευματινές ώρες μεταξύ Αιγίου και Πάτρας θα εκτρέπεται εξ ολοκλήρου στην Παλαιά Εθνική Οδό, δοκιμάζοντας τις αντοχές των ταξιδιωτών.

Συγκεντρώσεις σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία-Μπλόκα με τρακτέρ από Τρίτη

Δεκάδες αγρότες, κατ’ εκτίμηση γύρω στους 150, συμμετείχαν σήμερα το μεσημέρι σε συνάντηση στον κόμβο Κεφαλόβρυσου όπως είχε αποφασιστεί στη σύσκεψη των αγροτικών συλλόγων την περασμένη Πέμπτη. Σκοπός ήταν να τεθεί επί τάπητος και να αποφασιστεί η μορφή των περεταίρω κινητοποιήσεων, να οριστεί συντονιστική επιτροπή.
Κατά τη σημερινή συνάντηση δεν σημειώθηκε αποκλεισμός δρόμου, άλλωστε οι αγρότες δεν είχαν μεταφέρει στο σημείο τρακτέρ. Αυτό όμως πιθανότατα θα συμβεί μεθαύριο Τρίτη όταν και- όπως σήμερα αποφασίστηκε- θα συναντηθούν εκ νέου στο ίδιο σημείο στις 12:οο αλλά αυτή τη φορά με τα τρακτέρ.

 

φωτο απο agrinionews.gr

Μπλόκα στην Ηλεία

Οι αγροτες της Ηλείας είχαν τις προηγούμενες ημέρες προχωρήσει σε αποκλεισμό της Πατρών Πύργου στο Λατίφι και σήμερα στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν νέα σύσκεψη στο Σινέ Άστρον στα Λεχαινά για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Οι αγρότες της Ηλείας προσανατολίζονται σε καταλήψεις και αποκλεισμούς υπηρεσιών.

Έχει διαβαστεί 1554 φορές