Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Δήμος Δελφών: Ξεκίνησαν οι εργασίες ηλεκτροφωτισμού του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Πολύδροσο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Δήμος Δελφών: Ξεκίνησαν οι εργασίες ηλεκτροφωτισμού του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Πολύδροσο

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Δήμος Δελφών: Ξεκίνησαν οι εργασίες ηλεκτροφωτισμού του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Πολύδροσο

Αθ. Αδαμάκος: «Σημαντική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς αθλητές και σωματεία»

Ξεκίνησαν οι εργασίες ηλεκτροφωτισμού του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Πολύδροσο, της Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού του Δήμου Δελφών, ένα έργο που αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους χρήστες του, δημιουργώντας ταυτόχρονα τις συνθήκες για περεταίρω αξιοποίησή του.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Πολυδρόσου», προϋπολογισμού 217.499,99 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020» (Π.Α.Α. 2014 - 2020) με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης - Ε.Γ.Τ.Α.Α. και από πόρους του Δήμου Δελφών.

Σύμφωνα με τη φωτοτεχνική μελέτη που εκπονήθηκε, οι εργασίες έχουν ως στόχο την κάλυψη τόσο των σημερινών, όσων και των μελλοντικών αναγκών του Δημοτικού Σταδίου Πολυδρόσου σε περίπτωση ανάπτυξής του, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές και τις τυποποιήσεις που παρέχονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για γήπεδο με κουλουάρ 350μ.

Θα τοποθετηθούν περιμετρικά του γηπέδου σε κατάλληλες θέσεις οκτώ ιστοί φωτισμού ύψους 20m, με την κατάλληλη θεμελίωση και τις προδιαγραφές ασφάλειας, όπου σε κάθε έναν, στην παρούσα φάση του έργου, θα μπουν 4 φωτιστικά τεχνολογίας LED, με κατάλληλη υποδομή ώστε να δύναται μελλοντικά η αύξησή τους σε 8. Ταυτόχρονα θα κατασκευαστούν όλα τα απαραίτητα συνοδά έργα για τη λειτουργία τους (πίνακες τύπου PILLAR, χάνδακας περιμετρικά του γηπέδου για την διέλευση των καλωδίων και της σωληνώσεως κ.α.).

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Παρνασσού, κ. Αθανάσιος Αδαμάκος, με αφορμή την έναρξη των εργασιών δήλωσε: «Ένα σημαντικό έργο αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Πολυδρόσου ξεκίνησε, το οποίο με την ολοκλήρωσή του θα σημάνει και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα αθλητές και τα σωματεία που κάνουν χρήση του. Ο Δήμος Δελφών κάνει πράξη την ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών σε κάθε Δημοτική του Ενότητα, αναγνωρίζοντας τη σημασία της άθλησης στην καθημερινότητα των πολιτών του».

https://lepantortv.gr/media/images/---2.jpg
Έχει διαβαστεί 296 φορές