Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Που κυμαίνονται οι τιμές στα στολίδια και τα εποχικά είδη...

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και  τα αστραφτερά στολίδια, τα πολύχρωμα φωτάκια, τα διακοσμητικά και οι γιρλάντες έχουν την τιμητική τους. Οι καταναλωτές έχουν ήδη ξεκινήσει να στολίζουν τα σπίτια τους, μαζί με τη διάθεση τους καθώς όπως μας ομολογούν πρόκειται για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Κάθε χρόνο ανανεώνουν τους στολισμούς των σπιτιών τους ασχέτως των τιμών που επικρατούν στην αγορά, διότι όπως μας λένε έχει να κάνει με την ψυχολογία τους και όχι με την τιμή.

Οι τιμές των εποχικών ειδών, αναφέρουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εποχικών ειδών είναι ανάλογες των διαθέσεων των καταναλωτών. Αυτό σημαίνει πως τα στολίδια ξεκινούν από ένα ευρώ το κομμάτι και ανεβαίνει η τιμή ανάλογα με το είδος, το σχέδιο και το υλικό κατασκευής. Υπάρχουν στολίδια και διακοσμητικά  για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια μας τονίζουν.

Μπορεί όπως προβλέπεται τα σπίτια να στολίζονται από νωρίς, δεν ισχύει όμως και για τα εμπορικά καταστήματα της πόλης καθώς δεν έχουν μπεί ακόμα εξ ‘ ολοκλήρου στο κλίμα των Χριστουγέννων, αντιθέτως έχουν παρατείνει την περίοδο των εκπτώσεων της blackFridayμέχρι σήμερα . Από βόλτα που κάναμε το πρωί στο κέντρο της πόλης της Ναυπάκτου διαπιστώσαμε πως τα καταστήματα  που έχουν ήδη στολίσει τις βιτρίνες τους είναι μετρημένα στα δάχτυλα σε σχέση με άλλες χρονιές . Επίσης διακρίναμε μουδιασμένο το καταναλωτικό κοινό. Λίγοι ήταν αυτοί που έβγαιναν από τα καταστήματα με τσάντες από αγορές στα χέρια. Άλλωστε και ο Δήμος έχει και αυτός ξεκινήσει τον στολισμό της πόλης με αρκετά  αργούς ρυθμούς. Κυρίως τα εστιατόρια και οι καφετέριες είθισται να  στολίζουν τους χώρους τους όσο πιο νωρίς γίνεται  δημιουργώντας γιορτινή διάθεση και ατμόσφαιρα  στους θαμώνες τους.

 Όπως και να χει τα καταστήματα με εποχικά είδη και είδη δώρων έχουν γεμίσει τα ράφια τους και βρίσκονται σε ετοιμότητα  με σκοπό να ευχαριστήσουν και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές αναμένοντας  να προσέλθουν, ακόμα και  για τις πιο απαραίτητες αγορές τους εν όψει των Χριστουγέννων.

 

Έχει διαβαστεί 431 φορές