Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ι.Π. Μεσολογγίου: Μήνυμα ελπίδας στέλνει η δράση ενημέρωσης του Δήμου για την ημέρα κατά του Καρκίνου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ι.Π. Μεσολογγίου: Μήνυμα ελπίδας στέλνει η δράση ενημέρωσης του Δήμου για την ημέρα κατά του Καρκίνου

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Ι.Π. Μεσολογγίου: Μήνυμα ελπίδας στέλνει η δράση ενημέρωσης του Δήμου για την ημέρα κατά του Καρκίνου

Με τη διανομή έντυπου υλικού στο Αιτωλικό ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2024, η δράση ενημέρωσης και πρόληψης με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου»

που υλοποιεί το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και οι κοινωνικές δομές Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Βοήθεια στο Σπίτι.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Γιάννης Κουτσοθεόδωρος, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μεσολογγίου Έφη Διαμαντοπούλου και εργαζόμενους των κοινωνικών δομών του Δήμου, μοίρασε υλικό που διέθεσε η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, την οποία και ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και υποστήριξη.


Η ανταπόκριση των δημοτών και η προτροπή τους να συνεχιστούν ανάλογες δράσεις, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στην ενημέρωση, μαρτυρά τόσο τη σημασία όσο και την επιτυχία της δράσης αυτής, που αποτελεί συνέχεια ανάλογης κινητοποίησης ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε προ ολίγων ημερών στο κέντρο του Μεσολογγίου.


Περισσότερο από όλα όμως, αποτελεί μια δράση που τονίζει τη σημασία της έγκαιρης πρόγνωσης και πρόληψης, μεταδίδοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας κατά του Καρκίνου.


Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κέντρο Κοινότητας λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2021-2027» με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έχει διαβαστεί 96 φορές