Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ο Φ. Μπεκίρης υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τη ΝΔ - Τα ονόματα που «κλειδώνουν» και ο στόχος της αναvέωσης
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ο Φ. Μπεκίρης υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τη ΝΔ - Τα ονόματα που «κλειδώνουν» και ο στόχος της αναvέωσης

από Αλέξανδρος Κογκόλης

Oι νεότερες πληροφορίες

Νέα δεδομένα στην τοπική ΝΔ και στο ψηφοδέλτιο του κόμματος ενόψει των βουλευτικών εκλογών -όποτε αυτές κι αν γίνουν- δημιουργεί η κάθοδος του Φοίβου Μπεκίρη.

Ο αδερφός του πρώην Υφυπουργού και Διευθυντή του Πολιτικού γραφείου του κ. Μητσοτάκη, Μιχ. Μπεκίρη, θα είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Lepanto, υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας.

Η υποψηφιότητά του σημαίνει σαφώς πολλά για την τοπική ΝΔ, αφού το όνομα της οικογένειας έχει διαχρονικά τη δική του μεγάλη ισχύ, εντός κι εκτός κομματικού ιστού, ενώ ο Φοιβος. Μπεκίρης αποτελεί ίσως τον ορισμό της ανανέωσης στο κόμμα, αφού ως νέος πολιτικός και επιτυχημένος επαγγελματίας, αναμένεται -σύμφωνα με την ηγεσία του κόμματος- να προσφέρει τα μέγιστα στη ΝΔ.

Η εξέλιξη αυτή ίσως δημιουργεί αναταραχή σε τοπικά στελέχη του κόμματος, που είναι ή θέλουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές, με κάποιους μάλιστα να… αποφεύγουν τις εν λόγω συζητήσεις, αφού ο κ. Μπεκίρης αναμένεται να αντλήσει ψήφους από την ίδια εσωκομματική δεξαμενή.

Πάντως, το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αχαϊα μοιάζει ως τώρα ισχυρό, αφού τα ονόματα που φιγουράρουν για μία θέση στην 11αδα δίνουν το σύνθημα της πολιτικής αντεπίθεσης της τοπικής ΝΔ. Οι  νυν βουλευτές θα είναι ξανά υποψήφιοι (Ανδρεας Κατσανιώτης, Ιασωνας Φωτήλας), αλλά και οι υποψηφιότητες των Μαυραγάνη, Τσιγκρή, Νταβλούρου- Κουτρουμάνη (Πρ. Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτ. Ελλάδος) αποδεικνύουν -όπως λένε γνώστες της τοπικής πολιτικής σκακιέρας- τη δυναμική του κόμματος σε επίπεδο βουλευτικών εκλογών.

Συνυπολογίζουμε βέβαια, στο πλαίσιο της ανανέωσης του ψηφοδελτίου, την τοποθέτηση γυναικών και στελεχών που θα καλύπτουν γεωγραφικά το νομό, αλλά και τους επαγγελματικούς κλάδους. Υποψήφιος θα υπάρξει και από τη νεολαία, με το όνομα του Β. Σιαδήμα να «παίζει» δυνατά.

Έχει διαβαστεί 2110 φορές