Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ναύπακτος: «Φωτιά» έχουν πάρει τα μπλοκάκια της τροχαίας
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ναύπακτος: «Φωτιά» έχουν πάρει τα μπλοκάκια της τροχαίας

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Ναύπακτος: «Φωτιά» έχουν πάρει τα μπλοκάκια της τροχαίας

Κλήσεις στα διπλοπαρκαρισμένα

Αυξήθηκαν τα μέτρα της τροχαίας στη Ναύπακτο, μετά και τα απανωτά δημοσιεύματα της «Ναυπακτίας» που αφορούσαν στο κυκλοφοριακό ζήτημα, το οποίο γιγαντώθηκε από την ελλιπή αστυνομική επίβλεψη.

Τα μπλοκάκια της τροχαίας έχουν πάρει… «φωτιά», με τις κλήσεις να επιδίδονται σωρηδόν, σε διπλοπαρκαρισμένα ιχ, σε οχήματα που καλύπτουν διαβάσεις πεζών και θέσεις αναπήρων.

Αναμφίβολα, το διπλοπαρκάρισμα αποτελεί τη «γάγγραινα» του κυκλοφοριακού στη Ναύπακτο.

Επιπροσθέτως, τα μέτρα της τροχαίας συμβάλουν και στη τήρηση των νέων κυκλοφοριακών δεσμεύσεων, έπειτα και απο τη μεταφορά του ΚΤΕΛ στο Σκα, με τσουχτερά πρόστιμα στους παραβάτες οδηγούς που επιλέγουν να αγνοούν τις κίτρινες διαγραμμίσεις

Βεβαίως, δε μπορούμε να παραλείψουμε το «κουτσούρεμα» της αστυνομικής δύναμης στην περιοχή, γεγονός που συντείνει, όχι μόνο στην εν πολλοίς αδυναμία συντονισμένου και στενού ελέγχου για το κυκλοφοριακό, αλλά και στην αποφυγή παραβατικών συμπεριφορών.

Από κει πέρα, αποτελεί σαφώς χρέος του κάθε πολίτη, η καθημερινή βοήθειά του –αν όχι για την εξάλειψη- τουλάχιστον για τη μείωση του προβλήματος σε ότι αφορά το κυκλοφοριακό.

 

Έχει διαβαστεί 2300 φορές