Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΕΛΦΩΝ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

Η κ. Ιωάννα Καλλία νέα Πρόεδρος του «Δικτύου Δελφών»

Η Δημοτική Σύμβουλος, κ. Ιωάννα Καλλία, είναι η νέα Πρόεδρος του Δικτύου για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό στη Φωκίδα «Δίκτυο Δελφών», μετά και τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Πιο συγκεκριμένα και μετά την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης και των αρχαιρεσιών που έλαβαν χώρα, το νέο Δ.Σ. του «Δικτύου Δελφών» έχει ως εξής:

          Πρόεδρος Ιωάννα Καλλία, Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Δελφών

          Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Κουτσούμπας, Αντιδήμαρχος Δήμου Δωρίδας

          Γραμματέας Αστερινός Δημητρίου. Αντιδήμαρχος Δήμου Δελφών

          Μέλος Πέγκυ Αραβαντινού-Τζε, Περιφερειακή Σύμβουλος

          Μέλος Ιωάννης Φλέγγας, Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δωρίδας

 

Σε δήλωσή της, η Πρόεδρος του «Δικτύου Δελφών», κ. Ιωάννα Καλλία, σημειώνει: «Μπαίνοντας στη νέα θητεία το «Δίκτυο» θέτει νέους στόχους και προετοιμάζεται για τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας. Εστιάζοντας στην εξωστρέφεια της περιοχής, σκοπός μας είναι να μετεξελιχθεί-αναβαθμιστεί ο ρόλος του, σε κάθε σημείο της Φωκίδας, επενδύοντας στις συνεργασίες με Κοινότητες, Συλλόγους, φορείς και ενεργούς πολίτες, υπό τη σκέπη πάντα των Δήμων Δελφών και Δωρίδος και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Με λίγα λόγια και σε συνέχεια των όσων έχουν γίνει έως σήμερα να μετεξελιχθεί σε ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού, μέσω του οποίου εκτός των άλλων θα αναδειχθεί και το πλούσιο τουριστικό προϊόν του τόπου μας, καθιστώντας το «Δίκτυο» έναν σημαντικό οργανισμό διαχείρισής του».

 

 


Έχει διαβαστεί 395 φορές