Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Νεότερη απάντηση από το Θανάση Παπαθανάση στον Κώστα Καρακώστα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Νεότερη απάντηση από το Θανάση Παπαθανάση στον Κώστα Καρακώστα

από Lepanto RTV

Εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

Υπό τον τίτλο: «Περισσότερο έκθετη η δημοτική αρχή του «προσπερνάμε και συνεχίζουμε…»«, ο τέως Δήμαρχος Ναυπάκτου και Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπακτίας Θανάσης Παπαθανάσης επανέρχεται και απαντά στον Αντιδήμαρχο Ναυπακτίας Κώστα Καρακώστα, μετά τη χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του δεύτερου.

Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου του κ.Παπαθανάση έχει ως εξής:

Δυστυχώς ο κ. Καρακώστας με την σημερινή προσωπική του ανακοίνωσή, κατ’ αρχήν ενεργεί και πάλι ατομικά, επιβεβαιώνοντας την έλλειψη έμπνευσης και αποδεικνύοντας την παντελή απουσία συνοχής της παράταξής του. 

Σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού και με τακτικές παλαιοκομματικές, αποφεύγει με επιμέλεια να απαντήσει στα ερωτήματα που θέτει η κοινωνία και ξεχνά ότι αυτός είναι σήμερα που διοικεί και αυτός πρέπει να αντιμετωπίσει όλα τα σοβαρά ζητήματα, τα οποία εξαιτίας του τρόπου χειρισμού τους, από τη σημερινή Δημοτική Αρχή, δημιουργούν ασφυξία στους συμπολίτες μας.

Προφανώς κ. Καρακώστα η κοινωνία δεν θέλει να αλλάξει πόλη αλλά έχει κατανοήσει πλέον ότι δεν είναι μόνο η συνθηματολογία σας κλεψίτυπη αλλά πολύ περισσότερο οι συμπεριφορές σας επικίνδυνες και επιζήμιες για την περιοχή και την κοινωνία.

Η παράταξή μας και εγώ προσωπικά κ. Καρακώστα αποδείξαμε, για μια ακόμα φορά και στο ζήτημα της ΝΟΣΤΟΣ -της οποίας την έμπνευση δεν μπορείτε να οικειοποιηθείτε-, ότι είμαστε αρωγοί και υποστηριχτές κάθε πρωτοβουλίας εξωστρέφειας της πόλης και της περιοχής. Στηρίξαμε το εγχείρημα ουσιαστικά και αθόρυβα κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις μας στην κοινωνία, ακολουθώντας το σύνθημα της παράταξής μας το οποίο τόσο προκλητικα εσείς υιοθετείτε και το κάνετε προμετωπίδα σας.

Επιγραμματικά όσον αφορά τις αναφορές σας, περί της υπηρεσίας της Πολεοδομίας επι θητείας μας, και μόνο για ιστορικούς λόγους πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι άδειες δεν σταμάτησαν να βγαίνουν και απορώ πως συγχέεται τη μεταφορά ενός τμήματος λόγω έλλειψης προσωπικού και με Προεδρικό διάταγμα , με τη σημερινή κατάσταση που βιώνουν οι συμπολίτες μας που δεν εκδίδονται καν άδειες (βλέπε Παλαιοπαναγιά). 

Όσον αφορά το ΞΕΝΙΑ, αναμασά τα χιλιοειπωμένα και παραμένει εμμονικά στην κατεύθυνση των προσωπικών του επιλογών, αγνοώντας τις τοποθετήσεις των φορέων στην Επιτροπή Διαβούλευσης –την οποία έχει εντελώς απαξιώσει-, μη εξηγώντας γιατί έχει σπαταλήσει σχεδόν 100.000 ευρώ εως σήμερα από χρήματα των συνδημοτών μας, όταν την ίδια στιγμή έχει κατατεθεί φάκελος για  την χρηματοδότησή του, επιλέγοντας την οδό της βιτρίνας, των εντυπώσεων και του περιτυλίγματος των ερειπίων, με χρήματα που δεν περισσεύουν. 

Όσον αφορά τα δήθεν δωρεάν πάρκινκ που κοστίζουν στους συμπολίτες μας 40000 ευρώ το χρόνο θα του θυμίσουμε την πολεμική του ενάντια στην ελεγχόμενη στάθμευση ,την ακύρωση της δημοτικής αστυνομίας και το κυκλοφοριακό χάος και η αναρχία που επικρατούν σημερα στους δρόμους της Ναυπάκτου.

Για τα παζάρια αρκεί να δει μόνο τους οικονομικούς απολογισμούς για να διαπιστώσει ότι επί  θητείας μας τα  χρήματα που εισέπραττε ο Δήμος κάθε χρόνο ήταν  περισσότερα από κάθε άλλη δημοτική αρχή. 

Συνεχίζει την παραμόρφωση ο κ. Καρακώστας, παρουσιάζοντας και το ζήτημα του Ειδικού Σχολείου. Η παράταξή μας και εγώ προσωπικά κ. Καρακώστα αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που επί ημερών μας κάναμε την αρχή με την ένταξη της κατασκευής αυτού του σπουδαίου έργου. Αποτελεί ένα έργο το οποίο εμείς οραματιστήκαμε για τα παιδιά μας και το οποίο είναι  εκτελεσμένο σε μεγάλο βαθμό. Και να είστε σίγουροι ότι εάν η θητεία μας δεν είχε λήξει σήμερα θα είχε ολοκληρωθεί και θα λειτουργούσε προς όφελος των συμπολιτών μας. 

Είναι καταφανές ότι για τον κ. Καρακώστα ο λαϊκισμός και το ψεύδος δεν έχει όρια. Η προηγούμενη ανακοίνωσή μας τον αποκαλούσε επικίνδυνο, στοιχειοθετώντας τον χαρακτηρισμό αυτό και συνοδεύοντάς τον με καυτά” ερωτήματα που απασχολούν την κοινωνία μας και τα οποία φέρουν την σφραγίδα των χειρισμών του.

Αναμένουμε τις απαντήσεις του αλλά αυτός περί άλλων τυρβάζει. Εξακολουθεί να μην απαντά σε κανένα ερώτημα που του θέτει η κοινωνία.

Προφανώς θεωρεί τον εαυτό του «εξυπνότερο» όλων μας.

Τον καλούμε, για μια ακόμα φορά να σταματήσει τους τακτικισμούς, να κατανοήσει τον ρόλο του ως Δημοτική Αρχή και να δώσει σαφείς απαντήσεις. Την ευγλωττία του, την διάθεση αποπροσανατολισμού και την λαϊκίστικη φρασεολογία του την έχουμε χορτάσει. Ώρα για απαντήσεις.

        -Εκδίδονται άδειες στην Παλαιοπαναγιά;

– Υφίσταται ή όχι Οικισμός Παλαιοπαναγιάς κ. Αντιδήμαρχε ; Τον αναγνωρίζετε ; Ισχύει το ΦΕΚ ίδρυσής του ως Οικισμός προ του 1923 ;
– Γιατί οι αρχές της Αποκεντρωμένης επέλεξαν μόνο αυτόν τον Οικισμό προ του 1923 και δημιούργησαν ζήτημα ; Από την έναρξη του ζητήματος (9-9-2015) και εως σήμερα (πάνω  από 400 ημέρες) τι ακριβώς έχετε κάνει κ. Αντιδήμαρχε ; Ποιες είναι οι γραπτές σας ενέργειες – εισηγήσεις – επεμβάσεις – παρεμβάσεις κλπ ; 
– Ποια στοιχεία προετοιμάζεστε να στείλετε στις σχετικές αρχές όσον αφορά του δασικούς χάρτες και την Παλαιοπαναγιά ; 
– Ποια είναι τα στοιχεία που στείλατε στην αρχαιολογία, σε σχέση με την οριστική κήρυξη του Αρχαιολογικού Χώρου Ναυπάκτου εδώ και 7 μήνες που είχατε το έγγραφο στο γραφείο σας; 
-Γιατί αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα το αποκρύπτατε μέχρι σημερα από την κοινωνία;
– Ποια η προσωπική σας θέση αλλά και η θέση της Δημοτικής αρχής σχετικά με την πρόταση επένδυσης στους εργοταξιακούς χώρους ;

Και όλα τα υπόλοιπα αναπάντητα ερωτήματα της ανακοίνωσής μας πότε θα απαντηθούν κ. Καρακώστα ; 

Η κοινωνία βιώνει κ. Καρακώστα την ανεπάρκειά σας και την μετεξέλιξή σας σε μετρ των αναθέσεων και μάλιστα σε μη Ναυπάκτιους,επιλέγοντας μόνο λίγους και αρεστούς.

Το ύφος και το περιεχόμενο της ανακοίνωσής σας καταδεικνύει το τέλμα και την ανικανότητά σας. Η προσπάθειά σας να πετάξετε την μπάλα στην εξέδρα, μην αντιμετωπίζοντας την πραγματικότητα και τα ερωτήματα της κοινωνίας δεν μας επιτρέπει να σας δώσουμε άλλοθι κ. Καρακώστα. Βυθισμένος στα τεράστια εσωτερικά προβλήματα της Δημοτικής σας Ομάδας, τα οποία σας εξέθεσαν αρνητικά στο Πανελλήνιο, σας βρίσκουν αγωνιωδώς γαντζωμένους στις καρέκλες σας και στο μικρόκοσμό σας, μακριά από την κοινωνία και τα πραγματικά της προβλήματά, τα οποία διογκώνονται από τον τρόπο διοίκησής σας.

Όσο λοιπόν και να επιζητάτε θαλπωρή σε κλεψίτυπα συνθήματα, η κοινωνία παρατηρεί τις προσδοκίες της να χάνονται.

Είναι προφανές πλέον ότι τα ζητήματα σας έχουν ξεπεράσει κ. Καρακώστα.

Εμείς για μια ακόμα φορά καλούμε τους συμπολίτες μας της Ναυπακτίας, να προχωρήσουμε μαζί, αλλάζοντας νοοτροπίες, παράγοντας πραγματικό έργο, μετρήσιμο έτσι ώστε να αναβαθμίσουμε την ποιότητας της ζωής μας . 

 Η παράταξή μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην κατεύθυνση της εξασφάλισης σε όλους τους πολίτες των ίσων  ευκαιριών. Πιστεύουμε στην ανάπτυξη, στην εξωστρέφεια και στην προσπάθεια αύξησης του οικονομικού προϊόντος της περιοχής μας. 

Έχουμε δεσμευθεί και θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση και μαζί μας σε αυτή τη συστράτευση θέλουμε όλους τους πολίτες της Ναυπακτίας.

Έχει διαβαστεί 1603 φορές