Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ντροπή και εγκατάλειψη στον Δήμο Ναυπακτίας – Οι κάτοικοι καθάρισαν μόνοι τους την πλατεία Αγίας Παρασκευής!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ντροπή και εγκατάλειψη στον Δήμο Ναυπακτίας – Οι κάτοικοι καθάρισαν μόνοι τους την πλατεία Αγίας Παρασκευής!

από Lepanto RTV
Ντροπή και εγκατάλειψη στον Δήμο Ναυπακτίας – Οι κάτοικοι καθάρισαν μόνοι τους την πλατεία Αγίας Παρασκευής!

Κάτοικοι έφεραν υδροφόρο αγροτικό, έριξαν νερό και στη συνέχεια έσκυψαν με βούρτσες

Τραγικές καταστάσεις στο Δήμο Ναυπακτίας! Εκεί που η δημοτική αρχή έπρεπε να έχει φροντίσει για την καθαριότητα και την εικόνα του δημόσιου χώρου, οι κάτοικοι βρέθηκαν αναγκασμένοι να κάνουν… τη δουλειά της υπηρεσίας καθαριότητας.


Στην πλατεία Αγίας Παρασκευής, οι εθελοντές πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Έφεραν υδροφόρο αγροτικό, έριξαν νερό και στη συνέχεια έσκυψαν με βούρτσες για να τρίψουν και να καθαρίσουν τις πλάκες. Μια εικόνα που προκαλεί ντροπή για τον Δήμο, αλλά και θαυμασμό για την κοινωνία των πολιτών που αποδεικνύει ότι δεν σηκώνει άλλο την αδιαφορία.


Η πλατεία, παρατημένη για μήνες, είχε γεμίσει βρωμιά και λεκέδες. Κι όμως, εκεί που έπρεπε να παρέμβει η δημοτική αρχή, η οποία είναι θεσμικά υπεύθυνη για την καθαριότητα, έδρασαν οι ίδιοι οι κάτοικοι. Με κόπο, προσωπικό χρόνο και μέσα που δεν έπρεπε να χρειαστεί να διαθέσουν.


Ένα μεγάλο μπράβο στους εθελοντές που έδωσαν το παράδειγμα. Έκαναν αυτό που δεν έκανε ο Δήμος.

ι
Έχει διαβαστεί 187 φορές



  •