Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΙΔΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΙΔΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΙΔΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ

Σε συνεργασία με τον σύλλογο Αιτωλοακαρνάνων Νέας Υόρκης και την εκπρόσωπο του κ. Γεωργία Δούνη αποφάσισαν ομόφωνα να συνδράμουν την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο πρόβλημα του συνδημότη μας Πολύκαρπου Τσιγγενόπουλου

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΔΣ της ομοσπονδίας επαγγελματιών στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας και σε συνεργασία με τον σύλλογο Αιτωλοακαρνάνων Νέας Υόρκης και την εκπρόσωπο του κ. Γεωργία Δούνη, αποφασίσαμε ομόφωνα να συνδράμουμε την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο πρόβλημα του συνδημότη μας Πολύκαρπου Τσιγγενόπουλου ο οποίος μετά από ατύχημα το 2011 σε ηλικία 23 ετών έχασε το πόδι του και έκτοτε ζεί με τεχνητό μέλος ,άνεργος και αναπηρικό επίδομα 349 ευρώ. Σήμερα ήρθε η ώρα της αντικατάστασης του τεχνητού μέλους για το οποίο απαιτείται το ποσό των 13.000 ευρώ.

   Κάνουμε έκκληση προς κάθε συνάδελφο και κάθε συμπολίτη μας να βοηθήσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια του Πολύκαρπου τόσον στην αγορά του τεχνητού μέλους όσον και στην εξεύρεση εργασίας για μια ανθρώπινη διαβίωση.

   Για την οικονομική σας βοήθεια μπορείτε να κάνετε κατάθεση στην τράπεζα Πειραιώς αριθμός λογαριασμού GR9801721570005157037405251 με αιτιολογία: ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ή μπορείτε επίσης να φέρνετε οποιαδήποτε βοήθεια στα γραφεία της ομοσπονδίας (Τζαβέλα 34 –τηλ. 2634026770)

   Για προσφορά εργασίας τηλέφωνο επικοινωνίας 6958098998

Πιστεύοντας στην φιλανθρωπία και στην αλληλεγγύη ελπίζουμε στην άμεση ανταπόκριση όλων μας!!

 

Έχει διαβαστεί 421 φορές