Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ο ΠΩΛ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ο ΠΩΛ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Ο ΠΩΛ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Πρέπει άμεσα να αντικαταστήσει το τεχνητό μέλος βάδισης.....

Η τηλεόραση του Lepanto φιλοξένησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, τον Πωλ. Έναν μαχητή της ζωής που θα πρέπει όλοι να του δώσουμε την ευκαιρία να ζήσει όπως του αξίζει. Είναι ένας νέος άνθρωπος γεμάτος όρεξη για δουλειά που δυστυχώς όμως δεν του δίνουν την δυνατότητα να εργαστεί. Η τηλεόραση του Lepanto, θα προσπαθήσει να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τον Πολύκαρπο και ευελπιστούμε να ανταποκριθεί το κοινό στο κάλεσμά μας.
Η περίπτωση του 35χρονου Πολύκαρπου (Πωλ) Τσιγγενόπουλου από το Σκάλωμα Φωκίδας αγγίζει τις καρδιές μας και μας υπενθυμίζει την ανάγκη για την ύπαρξη ανθρώπινης αλληλεγγύης.
Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, στο οποίο δεν υπήρχε δική του υπαιτιότητα, στις 17 Δεκέμβριο 2011, ανάγκασε τους γιατρούς να του αφαιρέσουν το αριστερό του πόδι κάτω από το γόνατο, σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Όποιος θέλει πραγματικά να υποστηρίξει την προσπάθειά του να αντικαταστήσω το τεχνητό μέλος βάδισης, αλλά και την προσπάθειά του για εύρεση εργασίας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του στο 695 8098998
Μεσω iris στο τηλέφωνο:6976828362
Τράπεζα Πειραιώς: GR9801721570005157037405251

Έχει διαβαστεί 439 φορές