Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Το 100% αγγίζουν οι κρατήσεις στην Airbnb για το τριήμερο του καρναβαλιού!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Το 100% αγγίζουν οι κρατήσεις στην Airbnb για το τριήμερο του καρναβαλιού!

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
Πάτρα: Το 100% αγγίζουν οι κρατήσεις στην Airbnb για το τριήμερο του καρναβαλιού!

Παρά την ακύρωση των καρναβαλικών παρελάσεων

Παρά την ακύρωση των καρναβαλικών παρελάσεων στην Πάτρα, υπάρχει ένα έντονο ενδιαφέρον από τον κόσμο για κρατήσεις στα καταλύματα της αχαϊκής πρωτεύουσας για το τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους που ασχολούνται με την βραχυχρόνια μίσθωση και νοικιάζουν ένα ακίνητο που έχουν, οι κρατήσεις στην Airbnb για το τριήμερο του καρναβαλιού σε ότι αφορά τα καταλύματα που βρίσκονται στο κέντρο της Πάτρας είναι στο 100%.

Δεν βρίσκεις δηλαδή κατάλυμα για το τελευταίο Σαββατοκύριακο, παρόλο που ο μέσος όρος τιμής για να κλείσει κανείς τις συγκεκριμένες ημέρες κράτηση είναι από 150 ευρώ και πάνω την βραδιά, ανάλογα ασφαλώς με τον τύπο του ακινήτου και την τοποθεσία που βρίσκεται.

Κρίνοντας τουλάχιστον μέσα από την βραχυχρόνια μίσθωση δεν επιβεβαιώνονται τα όσα λέγονται περί μείωσης του ενδιαφέροντος του κόσμου για το Πατρινό Καρναβάλι εξαιτίας της ακύρωσης των παρελάσεων.

Το ενδιαφέρον μάλιστα είναι μεγάλο και για τα ακίνητα που είναι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και βρίσκονται εκτός του κέντρου της Πάτρας, σε περιοχές πιο απομακρυσμένες όπως για παράδειγμα το Ρίο, η Ροδινή ή ακόμα και τα Σελιανίτικα.

 

Στην πλατφόρμα της booking οι κρατήσεις στα δωμάτια που έχει βάλει το κάθε ξενοδοχείο ξεπερνούν το 80% σε πληρότητα για το τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού. Πιο συγκεκριμένα Παρασκευή – Σάββατο φτάνουν στο 82%, για Σάββατο – Κυριακή στο 88% και για Κυριακή – Δευτέρα στο 86%.

Σύμφωνα όμως με τους ξενοδόχους τα ποσοστά αυτά δεν είναι αντιπροσωπευτικά της κατάστασης που υπάρχει στις κρατήσεις, αλλά αφορούν μόνο τα συγκεκριμένα καταλύματα που έχουν καταχωρηθεί στην booking.



Έχει διαβαστεί 790 φορές