Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: ''ξύλο'' πίσω από το Δημαρχείο στην Κορίνθου! Καταγγέλλουν “τραμπούκους” δύο συμβασιούχοι
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: ''ξύλο'' πίσω από το Δημαρχείο στην Κορίνθου! Καταγγέλλουν “τραμπούκους” δύο συμβασιούχοι

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Πάτρα: ''ξύλο'' πίσω από το Δημαρχείο στην Κορίνθου! Καταγγέλλουν “τραμπούκους” δύο συμβασιούχοι

Σοβαρό επεισόδιο με ξυλοδαρμό καταγγέλλουν δύο συμβασιούχοι του Δήμου Πατρέων που έκαναν κινητοποίηση από χθες το πρωί.

Οπως δηλώνουν τους είδαν 5 – 6 άτομα που κατευθύνονταν στην συγκέντρωση που διοργάνωνε ο Δήμος Πατρέων (υπέρ των συμβασιούχων) σήμερα το πρωί (ήδη από τις 6 το πρωί βρίσκονται εκατοντάδες άτομα στο σημείο), τους αναγνώρισαν και τους χτύπησαν λέγοντάς τους (όπως οι καταγγέλλοντες λένε) ότι… “τι είναι αυτά που κάνετε με καταλήψεις στο Δημαρχείο κλπ).
Ο ένας συμβασιούχος δέχθηκε μπουνιές στο πρόσωπο και την κοιλιά και ο άλλος μόνο στην κοιλιά. Τα 5 – 6 άτομα που παραμένουν άγνωστα έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Από την πλευρά του ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Πελεκούδας ρωτήθηκε αν έγινε επεισόδιο και δήλωσε πως το παραμικρό δεν γνωρίζει, κανένα συμβάν δεν έγινε στο νέο Δημαρχείο, και πως το μόνο που κάνουν είναι η προγραμματισμένη συγκέντρωση υπέρ των συμβασιούχων. Προφανώς κανένα στέλεχος της Δημοτικής Αρχής δεν εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο σε τέτοιο επεισόδιο. ΑΠομένει όμως να διερευνηθεί.
Οι συμβασιούχοι (που ήσαν όπως λένε νυχτερινή βάρδια για την κατάληψη) συγκεντρώθηκαν στο κάτω μέρος της Πλ. Γεωργίου και εκλήθη Αστυνομία. Οπως είπαν οι δύο που καταγγέλλουν πως χτυπήθηκαν φοβούνται ότι έχουν στοχοποιηθεί.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΑΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΑ
“Δεν έχουμε καμία σχέση με το γεγοινόςούτε είμαστε κουκουλοφόροι” δήλωσε ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς. Πρόσθεσε ότι ειμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και σε καμία περίπτωση άνθρωποι του δήμου δεν θα προέβαιναν σε τέτοια ενέργεια. “Δεν ακουμπήσαμε κανέναν”.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
Σε ανακοίνωσή τους που εξέδωσαν τα ξημερώματα οι συμβασιούχοι που κάνουν κατάληψη του Δημαρχείου καταγγέλουν επίθεση κουκουλοφόρων.
Συγκεκριμένα υποστηρίζουν:
5.10
Κουκουλοφόροι με τη συνοδεία αντιδημάρχου, φωνάζοντας και απειλόντας συμβασιούχους που φύλασαν το Δημαρχείο , επιτέθηκαν στους εργαζομένους με καδρόνια . Έκοψαν αλυσίδες , και ξεκίνησαν να χτυπούν τους εργαζόμενους , καταλήγοντας αυτή τη στιγμή 2 συνάδελφοι μας αιμόφυρτοι.

Έχει διαβαστεί 73 φορές