Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΠΑΤΡΑ: Αλαλούμ με τα δρομολόγια και τις καθυστερήσεις του Προαστιακού
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΠΑΤΡΑ: Αλαλούμ με τα δρομολόγια και τις καθυστερήσεις του Προαστιακού

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΤΡΑ: Αλαλούμ με τα δρομολόγια και τις καθυστερήσεις του Προαστιακού

Σοβαρό θέμα έχει δημιουργηθεί για ακόμα μία φορά με τον Προαστιακό της Πάτρας, με τις ακυρώσεις δρομολογίων, τις καθυστερήσεις ή και με την αντικατάσταση ορισμένων δρομολογίων με λεωφορεία αντί με τρένο.


Σύμφωνα με τους επιβάτες που χρησιμοποιούν στην καθημερινότητα τους το τρενάκι της Πάτρας για τις μετακινήσεις τους, τόσο στον βόρεια τομέα της πόλης, όσο και στα νότια διαμερίσματα, έχουν αγανακτήσει με αυτή την κατάσταση που υπάρχει με τις συνεχόμενες αλλαγές μέσω ανακοινώσεων από την Hellenic Train.

Όπως υποστηρίζουν το πρόβλημα που είχε αρχικά δημιουργηθεί στην νότια γραμμή, με την αντικατάσταση των τρένων με λεωφορεία, έχει περάσει και στον βόρειο τομέα, με τις ακυρώσεις δρομολογίων.

Όλα αυτά τη στιγμή που η επιβατική κίνηση στην γραμμή του βόρειου τομέα (από Ρίο προς Άγιο Ανδρέα) είναι σταθερά υψηλή, ενώ υπήρξε και μία σημαντική αύξηση των εισιτηρίων στην νότια γραμμή (από Άγιο Ανδρέα – Καμίνια) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όσο τα πράγματα είχαν μία ομαλότητα.

Σύμφωνα με τα μέλη της ομάδας «Φίλοι Προαστιακού Σιδηρόδρομου Πάτρας» τα προβλήματα που έχουν προκύψει οφείλονται κατά κύριο λόγο στην έλλειψη έμψυχου δυναμικού, κυρίως σε μηχανοδηγούς.

Όσο για το πότε θα επιστρέψουν τα πράγματα σε μία κανονικότητα; Ας ελπίζουμε από τον Σεπτέμβριο και μετά.

Έχει διαβαστεί 480 φορές