Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Μπαμπάς από την Πάτρα στον Αρειο Πάγο! Τον κατηγόρησε άδικα… πως ασέλγησε στο κοριτσάκι του!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Μπαμπάς από την Πάτρα στον Αρειο Πάγο! Τον κατηγόρησε άδικα… πως ασέλγησε στο κοριτσάκι του!

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μπαμπάς από την Πάτρα στον Αρειο Πάγο! Τον κατηγόρησε άδικα… πως ασέλγησε στο κοριτσάκι του!

“Στο κόλπο” παιδοψυχολόγος

Του Κωνσταντίνου Φλαμή (Πελοπόννησος)

Οι αποκαλύψεις για τους γονείς από όλη την Ελλάδα (μεταξύ αυτών και από την Πάτρα) που έχουν κατηγορηθεί από τις πρώην συζύγους τους για «ασέλγεια» ή «κακοποίηση» σε βάρος των παιδιών τους, με «μαϊμού έκθεση» αθηναίας παιδοψυχολόγου, φθάνουν στον Αρειο Πάγο.

Η πολύ σοβαρή υπόθεση, η οποία απασχολεί δεκάδες γονείς σε όλη τη χώρα, έχει ανατεθεί σε αρεοπαγίτη εισαγγελέα μετά την καταγγελία που κατέθεσαν 9 γονείς, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για ασέλγεια στα ανήλικα παιδιά τους με γνωματεύσεις της συγκεκριμένης παιδοψυχολόγου. Μεταξύ αυτών και ένας πατέρας από την Πάτρα, ο οποίος έχει δικηγόρο τον γνωστό ποινικολόγο Θάνο Αμπατζή.

Στις 26 σελίδες της καταγγελίας αναφέρονται συνοπτικά οι υποθέσεις των 9 μπαμπάδων, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εμφανιστεί και άλλοι πατεράδες που δηλώνουν ότι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και αναμένεται να προστεθούν και άλλες περιπτώσεις συμπληρωματικά στην καταγγελία που έχει κατατεθεί.

Παράλληλα γίνεται αναφορά στη μεθοδολογία και τις πρακτικές που ακολουθεί η συγκεκριμένη παιδοψυχολόγος, η οποία φέρεται να κατηγορεί ψευδώς τους άρρενες γονείς για κακοποιητική συμπεριφορά.

Οι γονείς αναφέρουν ότι όλα γίνονται σε συγκεκριμένο στάδιο της δικαστικής διεκδίκησης του παιδιού με συγκεκριμένη μέθοδο και με εξωφρενικές γνωματεύσεις.

Στην αίτηση των πατεράδων έχουν αναγραφεί στοιχεία των υποθέσεων ενός εκάστου καταγγέλλοντος, από τα οποία αποδεικνύεται αβίαστα ότι για όλους τους αδίκως κατηγορηθέντες χρησιμοποιήθηκαν ακριβώς τα ίδια πρόσωπα και οι ίδιες μέθοδοι. Ετσι ζητούν από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου να επιληφθεί, ώστε να διερευνηθεί εις βάθος το ζήτημα για αξιόποινες πράξεις και να ενημερωθούν οι κατά τόπους εισαγγελείς για το εγκληματικό αυτό φαινόμενο.

Θυμίζουμε ότι στην περίπτωση της Πάτρας  μπαμπάς κατηγορήθηκε από την πρώην σύζυγό του ότι ασελγούσε στην 4χρονη κόρη τους. Με αυτό τον τρόπο η γυναίκα είχε κερδίσει προσωρινά τα ασφαλιστικά μέτρα, με αποτέλεσμα ο πατέρας να μην μπορεί να βλέπει το παιδί του. Για να επιτευχθεί αυτό η πρώην σύζυγος είχε χρησιμοποιήσει τη γνωμάτευση της συγκεκριμένης παιδοψυχολόγου.

«Ο άνθρωπος αυτός πήγε να τρελαθεί. Οπως είπε, όσα του καταλόγισαν ήταν στη φαντασία της πρώην συζύγου του και ότι ουδέποτε είχε αγγίξει την κόρη του και ότι η πρώην γυναίκα του έστησε τέτοιο σκηνικό με σκοπό να τον εκθέσει» μας είχε δηλώσει ο δικηγόρος Θάνος Αμπατζής.


Έχει διαβαστεί 554 φορές