Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΠΑΤΡΑ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Εκατοντάδες για το τελευταίο αντίο στον Π. Τζένο! Συγκλόνισε ο Κουρτάκης στον Επικήδειο!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΠΑΤΡΑ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Εκατοντάδες για το τελευταίο αντίο στον Π. Τζένο! Συγκλόνισε ο Κουρτάκης στον Επικήδειο!

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΤΡΑ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Εκατοντάδες για το τελευταίο αντίο στον Π. Τζένο! Συγκλόνισε ο Κουρτάκης στον Επικήδειο!

Ο Μαρινάκης παρών

Σε  βαρύ κλίμα ετελέσθη στην Πάτρα, στον ναό του Αγίου Ανδρέα, η κηδεία του 46χρονου δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου. Πολύ δύσκολες οι ώρες για την οικογένειά του και ιδιαίτερα για τη σύζυγό του Ανδριάνα Ζαρακέλη, αντιδήμαρχο Πειραιά και τον γιο τους Γιάννη. Ο Παναγιώτης Τζένος άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν στην Πάτρα. Υπέστη έμφραγμα, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του σε ξενοδοχείο της Άνω Πόλης.

Παραβρέθηκαν πολιτικοί ,επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και στελέχη των αθηναϊκών ΜΜΕ, συγγενείς και φίλοι. Μεταξύ άλλων, το παρών στην εξόδιο ακολουθία έδωσαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Αχαιός Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, η Υπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η Υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Πατρινός γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας, ο βουλευτής της Α΄Πειραιώς Γιάννης Μελας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και άλλοι.  Στεφάνι έστειλαν  μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κ. Καραμανλής, ο Πρόεδρος και το ΔΣ. του Ο.Σ.Φ.Π.

 

Συγκλόνισε με τον επικήδειό του ο στενός συνεργάτης του Παναγιώτη Τζένου Γιάννης Κουρτάκης, ενώ επικηδείους ανέγνωσαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κερτεζιωτών και ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας. Στο ψαλτήρι ο πρώην βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

 


Έχει διαβαστεί 313 φορές