Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΠΑΤΡΑ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΠΑΤΡΑ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΠΑΤΡΑ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Πολλές οι εκδηλώσεις κοπής πίτας και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε...

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης παραβρέθηκε χθες (Κυριακή 4 Φεβρουαρίου) στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, υγεία και δύναμη, τονίζοντας το 2024 θα είναι χρονιά διεκδικήσεων για να έχει η πόλη και ο λαός της αυτά που δικαιούνται.


-Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Απόλλωνα. Ο Αντιδήμαρχος τόνισε ότι δεν παρευρίσκεται στην εκδήλωση μόνο ως εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής, αλλά και ως παίκτης της θρυλικής ομάδας του Απόλλωνα. Μάλιστα ο Τ. Πετρόπουλος κάλεσε και άλλους τρεις «θρύλους» της ομάδας, που ήταν παρόντες, τον Αλέκο Δημητριάδη, τον Βασίλη Γιαννόπουλο και τον Κώστα Πετρόπουλο να κάψουν όλοι μαζί ένα κομμάτι από την πίτα.

Νωρίτερα ο Αντιδήμαρχος παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής των Φίλων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας (ΦΙΛΜΠΑ) και ευχήθηκε καλή χρονιά και καλές οδηγικές απολαύσεις με ασφάλεια.


-Η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού Αναστασία Τογιοπούλου, παραβρέθηκε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών τ.ε. Δυτικής Ελλάδας και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία ενώ σημείωσε ότι η νέα χρονιά ξεκινά με αγώνες για όσα δικαιούται η πόλη.


-Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Ανδρέας Μάζης, παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».


-Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αυτεπιστασίας, Κατερίνα Σίμου και η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Φωτεινή Συριώτη – Κυπραίου, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων στο 16ο Δημοτικό Σχολείο «Κωστής Παλαμάς» και έδωσαν ευχές για το νέο έτος.


-Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Ιουλία Συροκώστα, παραβρέθηκε, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Ένωσης Αντιμετώπισης Σκλήρυνσης κατά Πλάκας και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλους.

https://lepantortv.gr/media/images/1707046949749.JPG

https://lepantortv.gr/media/images/1707046874959.JPG

https://lepantortv.gr/media/images/DSC_5323.JPG

https://lepantortv.gr/media/images/1707046814495.JPG

https://lepantortv.gr/media/images/JPG 

JPGhttps://lepantortv.gr/media/images/DSC_5353.JPG

https://lepantortv.gr/media/images/1707046698735.JPG

Έχει διαβαστεί 101 φορές