Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Έβαλαν μπράβο για να βουλώσει το στόμα σε υπάλληλο του Υπουργείου Οικονομικών
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Έβαλαν μπράβο για να βουλώσει το στόμα σε υπάλληλο του Υπουργείου Οικονομικών

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Πάτρα: Έβαλαν μπράβο για να βουλώσει το στόμα σε υπάλληλο του Υπουργείου Οικονομικών

Έχουν προσαχθεί επιχειρηματίες και «φουσκωτοί»

Για την υπόθεση έχει ήδη ασχοληθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη, όμως φαίνεται πως κάποιοι… θέλουν να βουλώσουν στόματα! Και σύμφωνα με τις καταγγελίες… μέχρι και μπράβους έστειλαν για να απειλήσουν υπάλληλο του Υπουργείου Οικονομικών η οποία εκείνη την εποχή είχε ασχοληθεί με τον έλεγχο μεγάλων επιχειρήσεων της Πάτρας (κάποιες από αυτές έχουν κλείσει ή πτωχεύσει) και που πλέον είναι συνταξιούχος!

Όμως θα καταθέσει στο Δικαστήριο, προφανώς με στοιχεία – καταπέλτη για κάποια ή κάποιες εταιρείες σε σχέση με «κομπίνες» που είχαν κάνει και οι οποίες επιφέρουν κατηγορίες με βάση τον κώδικα για τα οικονομικά εγκλήματα.

Κάποιος πληροφορήθηκε τα όσα «βαρύτατα» έχει καταθέσει ή θα κατέθετε σε βάρος του η εν λόγω υπάλληλος και εν όψει του Δικαστηρίου προφανώς θέλησε… να της βουλώσει το στόμα! Έτσι έστειλε μπράβο να την απειλήσει!

Η γυναίκα όμως δεν πτοήθηκε. Κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία και από την Τετάρτη… κόσμος πάει και έρχεται στην Ασφάλεια!

Την Τετάρτη η εν λόγω γυναίκα κλήθηκε να αναγνωρίσει «φουσκωτούς» που είχε καλέσει ή προσάγει η Ασφάλεια Πατρών, ενώ για κατάθεση είχαν κληθεί και επιχειρηματίες.

Ένας μάλιστα, ο οποίος εθεωρείτο μεγάλος και τρανός καθόταν σε ένα γραφείο και φώναζε συνεχώς για την ταλαιπωρία του να κληθεί για κατάθεση. Οι αστυνομικοί ωστόσο δεν «χαμπάριαζαν» αφού έχουν στόχο να φθάσουν στην άκρη του νήματος και να διαπιστώσουν ποιος πλήρωσε τον μπράβο για να εκβιάσει την υπάλληλο ώστε να της «βουλώσει το στόμα»!

Μεταξύ των ατόμων που κάλεσαν και άλλος Πατρινός, εργαζόμενος σε μεταφορική εταιρεία, για τον οποίον είχαν την υποψία ότι ήταν εκείνος που ως «φουσκωτός» απείλησε, όμως τελικά η συνταξιούχος υπάλληλος δήλωσε πως δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση και πως άλλος ήταν ο «μπράβος».

Ο «φουσκωτός» αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο η Ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες προς κάθε κατεύθυνση!

 

Έχει διαβαστεί 1521 φορές