Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΠΑΤΡΑ: Ξεκίνησαν συσκέψεις για το καρναβάλι
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΠΑΤΡΑ: Ξεκίνησαν συσκέψεις για το καρναβάλι

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΤΡΑ: Ξεκίνησαν συσκέψεις για το καρναβάλι

Αναμένεται φαντασμαγορικό

To Πατρινό Καρναβάλι πλησιάζει και η οργάνωση γι’ αυτό πρέπει να ξεκινήσει από τώρα, όχι μόνο για τον Δήμο και την Κοινωφελή Επιχείρηση “Πατρινό Καρναβάλι” που διοργανώνει τις επίσημες εκδηλώσεις του θεσμού, αλλά και για την αγορά της πόλης που περιμένει επισκέπτες και κόσμο.

Για τον σκοπό αυτό το διοικητικό συμβούλιο του συνδικαλιστικού φορέα της εστίασης, ο ΣΚΕΑΝΑ, στη συνεδρίαση που θα κάνει την Τρίτη ένα από τα βασικά θέματα που θα συζητήσει θα είναι και αυτό:

Οι προτάσεις που θα καταθέσει η εστίαση και ο ΣΚΕΑΝΑ στον Δήμο και στον Καρναβαλικό Οργανισμό για το Πατρινό Καρναβάλι του 2023. Στόχος των προτάσεων αυτών που θα κατατεθούν είναι να βοηθήσει και ο ΣΚΕΑΝΑ στη βελτίωση της εξωστρέφειας του θεσμού και στην καλύτερη οργάνωση του.

Άλλωστε, πριν από την πρωτοβουλία αυτή προηγήθηκε μια συνάντηση του προέδρου του ΣΚΕΑΝΑ Τάσου Γιατρά με την πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ Ήρα Κουρή που έγινε μέσα σε ένα πολύ εποικοδομητικό κλίμα.

Η Πάτρα, ο κόσμος της και η αγορά της έτσι ετοιμάζονται από τώρα για το Πατρινό Καρναβάλι, ενώ   οι κρατήσεις στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες μίσθωσης καταλυμάτων έχουν ξεκινήσει ήδη.

Η εστίαση είναι ένας κλάδος που ενδιαφέρεται για το καρναβάλι και θέλει να συνεισφέρει σε αυτό. Ειδικότερα, φέτος που επιστρέφουν οι επίσημες εκδηλώσεις του θεσμού, καθώς θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις του, τα μαγαζιά περιμένουν ακόμα περισσότερο κόσμο.

Τα μηνύματα που εισπράττει η αγορά από τους πατρινούς, αλλά και από αυτούς που αγαπούν το καρναβάλι, καταλήγουν στον ίδιο παρονομαστή: Ο κόσμος διψάει για καρναβάλι.


Έχει διαβαστεί 226 φορές