Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΠΑΤΡΑ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΝΩΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΠΑΤΡΑ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΝΩΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΠΑΤΡΑ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΝΩΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ

Για την φιλοξενία αστέγων από σήμερα, Παρασκευή 12 έως και Κυριακή 14 Ιανουαρίου, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που προβλέπεται να επικρατήσουν.

Από τον Δήμο Πατρέων και τον Κοινωνικό του Οργανισμό (ΚΟΔΗΠ), ανακοινώνεται η λειτουργία του Υπνωτηρίου (Μπουκαούρη 100 και Γούναρη) για την φιλοξενία αστέγων από σήμερα, Παρασκευή 12 έως και Κυριακή 14 Ιανουαρίου, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που προβλέπεται να επικρατήσουν.

Αν παραστεί ανάγκη για συνέχιση έκτακτης λειτουργίας του Υπνωτηρίου, θα υπάρξει νέα σχετική ανακοίνωση.


Η υποδοχή των ενδιαφερομένων για τη φιλοξενία τους στην Δομή, θα γίνεται κατά το διάστημα 7 μ.μ. – 9 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον κάποιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα, κάρτα ασύλου κλπ).


Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν κατά τις ώρες 8 π.μ – 3 μ.μ. και 8 – 9 μ.μ. και σε έκτακτη ανάγκη μόνο, έως τις 10 μ.μ., στα τηλέφωνα: 2610342995, 2614400307.


Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) λειτουργεί το Υπνωτήριο στο πλαίσιο της Πράξης «Συνέχιση Δράσης Δομές Φιλοξενίας Αστέγων Δήμου Πατρέων: Υπνωτήριο» που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα "ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2021-2027», ΕΣΠΑ 2021-2027, δράσεις ΕΚΤ.

Έχει διαβαστεί 509 φορές