Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Νέα πρόκληση απο τον Μιχάλη Αρβανίτη:»Είναι ηλίθιοι όσοι συμπαραστάθηκαν στον Δήμαρχο»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Νέα πρόκληση απο τον Μιχάλη Αρβανίτη:»Είναι ηλίθιοι όσοι συμπαραστάθηκαν στον Δήμαρχο»

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Πάτρα: Νέα πρόκληση απο τον Μιχάλη Αρβανίτη:»Είναι ηλίθιοι όσοι συμπαραστάθηκαν στον Δήμαρχο»

Βρίζει όλη την Πάτρα

Δεν πιστεύαμε … αυτά που διαβάζαμε, όταν είδαμε τις χειρόγραφες επιστολές του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη κατά του Δημάρχου Πατρέων, του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου, αλλά και των Πατρινών που θέλησαν να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στον Δήμαρχο στην διάρκεια της δίκης του. Ο Μιχάλης Αρβανίτης σε ένα πραγματικό παραλήρημα χαρακτηρίζει «ηλίθιους» όσους συμπαραστάθηκαν στον Δήμαρχο, και «μπολσεβίκο» τον Κώστα Πελετίδη. Τα βάζει δε και με τον Μητροπολίτη που όπως γράφει τόλμησε «να τηλεφωνήσει στον άθεο μπολσεβίκο»! Μάλιστα ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής έστειλε και επιστολή προς την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησία της Ελλάδος για να διαμαρτυρηθεί για την συμπεριφορά του Μητροπολίτη.

Στην πρώτη χειρόγραφη επιστολή του αναφέρει:

«Ένας επιστρατευμένος όχλος μπολσεβίκων του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ και προθύμων συνοδοιπόρων ηλιθίων διαδήλωσε έξω από το δικαστικό μέγαρο της Πάτρας με ντουντούκες, κομμουνιστικά άσματα, πανό και φεϊβολάν ώστε να δείξουν τη συμπαράσταση τους στον δικαζόμενο άθεο σύντροφό τους δήμαρχο Πάτρας για παράβαση καθήκοντος.

Η αίθουσα του Δικαστηρίου (ακροατηρίου) του β’ τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών ήταν κατάμεστη μόνον από τους εντεταλμένους υπαλλήλους του μαρξιστικού φυράματος, όπου με την γνωστή τους μέθοδο επιχειρούσαν να επηρεάσουν και να εκφοβίσουν το Δικαστήριο.
Όσον αφορά, τα «επιχειρήματα» και οι ισχυρισμοί της υπερασπίσεως ήταν μόνον επαίσχυντες πολιτικές συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής, χωρίς να τολμήσουν να εκφράσουν την οποιαδήποτε νομιμοφανή «δικαιολογία», για την παράβαση καθήκοντος (άρθρο 259 Π.Κ.) που διέπραξε ο κατηγορούμενος μπολσεβίκος.

Αξιοσημείωτη είναι η συμπεριφορά του μητροπολίτη Πατρών, Χρυσοστόμου όπου σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου της Ι.Μητροπόλεως Πατρών εξέφρασε τηλεφωνικά την αγάπη του προς τον άθεο μπολσεβίκο.

Να γνωρίζουν από τώρα πως όσοι κι αν είναι οι εντεταλμένοι παραβάτες της ελληνικής δικαιοσύνης, όσοι κι αν παραγκωνίζουν καθημερινά το νομοθετικό μας σύστημα, η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει! Μιχάλης Αρβανίτης»!

Τελικά η αλήθεια έλαμψε και ο Δήμαρχος Πάτρας Κώστας Πελετίδης αθωώθηκε!

 

Έχει διαβαστεί 1730 φορές