Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Στα σπίτια τα έγγραφα απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη για Ξερόλακκα και Ιτιές
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Στα σπίτια τα έγγραφα απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη για Ξερόλακκα και Ιτιές

από Lepanto RTV

Τα αποστέλλει ο Δήμος Πατρέων

Σε περισσότερες από 250 οικογένειες, που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή, του ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας, αλλά και του βιολογικού καθαρισμού στις Ιτιές, θα σταλούν από σήμερα έγγραφα ενημέρωσης του Δήμου, σχετικά με την πλήρη απαλλαγή τους, από τα δημοτικά τέλη.

Οι εν λόγω δημότες, καλούνται να προσέλθουν στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών (ΤΑΠ), της Διεύθυνσης Προσόδων και Δημοτικής Περιουσίας (Μαιζώνος 147, 1ος όροφος και κατά τις ώρες, 9 π.μ. έως 1 μ.μ.) με αντίγραφο του λογαριασμού της ΔΕΗ, προκειμένου να καταχωρηθεί πλήρως η απαλλαγή τους από τα δημοτικά τέλη.

Επίσης, θα επιστραφεί στους δικαιούχους, αναδρομικά από 1η Μαρτίου 2016 (έναρξη ισχύος σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου), το χρηματικό ποσόν των δημοτικών τελών που έχει εξοφληθεί στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, εφόσον προσκομιστούν αντίγραφα των εξοφλημένων λογαριασμών από 1η Μαρτίου μέχρι σήμερα.

Μετά την τακτοποίηση αυτή των συγκεκριμένων δημοτών με την υπηρεσία του Δήμου, οι δικαιούχοι θα λαμβάνουν στο εξής λογαριασμούς της ΔΕΗ, μεμηδενικό ποσό χρέωσης, που θα αναγράφεται στο σημείο «Χρεώσεις ΥΠΕΡ ΔΗΜΟΥ».

Έχει διαβαστεί 1637 φορές