Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Στον ανακριτή για εκβίαση, κλοπές και απόπειρα ληστείας
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Στον ανακριτή για εκβίαση, κλοπές και απόπειρα ληστείας

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Πάτρα: Στον ανακριτή για εκβίαση, κλοπές και απόπειρα ληστείας

Φέρονται να ξυλοκόπησαν επιχειρηματία

Στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν αναμένεται να οδηγηθούν, ίσως και σήμερα οι δυο συλληφθέντες που κατηγορούνται για εκβίαση και ξυλοδαρμό πατρινού επιχειρηματία. Ο 38χρονος και ο 45χρονος φέρονται να εκβίαζαν επί τρίμηνο τον επιχειρηματία καταφέρνοντας να του αποσπάσουν συνολικά 1.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί όταν το Σάββατο το μεσημέρι ο επιχειρηματίας αρνήθηκε για μια ακόμα φορά να υποκύψει στις απαιτήσεις τους και να τους δώσει και άλλο μέρος των εισπράξεων, οι δύο άνδρες τον γρονθοκόπησαν όπως επίσης και τη σύζυγό του μέσα στο κατάστημά του.

Η αστυνομια εντόπισε τελικά και συνέλαβε τον 38χρονο σε ΙΧ που επέβαινε μαζί με έναν 18χρονο και έναν 17χρονο οι οποίοι επίσης φέρονται ως  συνεργοί του στις  εκβιάσεις .

Στο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κοσμήματα και τιμαλφή, τα οποία είχαν κλέψει μισή ώρα πριν τη σύλληψη από αποθήκη μιας 49χρονης στα Δεμένικα .

Οι συλληφθέντες από την αστυνομική έρευνα φέρονται να είχαν διαπράξει άλλες δυο κλοπές στην Πάτρα.Το Σάββατο το πρωί, είχαν διαρρήξει εγκαταστάσεις εργοστασίου, το οποίο δεν ήταν σε λειτουργία, στη ΒΙΠΕ Πατρών και είχαν κλέψει χαλκό, αξίας 1.000 ευρώ.

Δυο ημέρες πριν, είχαν διαρρήξει σπίτι 23χρονης στην Πάτρα και έκλεψαν κοσμήματα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα, της απόπειρας ληστείας, της εκβίασης και της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν δυο ακόμα συνεργοί τους που αναζητούνται, ηλικίας 45 και 40 ετών, μιας και δεν εντοπίστηκαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

 

Έχει διαβαστεί 1429 φορές