Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Συγκλονιστικό! Περιμένει ακόμη τον Αλί του...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Συγκλονιστικό! Περιμένει ακόμη τον Αλί του...

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Πάτρα: Συγκλονιστικό! Περιμένει ακόμη τον Αλί του...

Ραγίζει καρδιές ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου!

Ραγίζει καρδιές ο Μπούμπι, ο σκύλος του Αλί, που έφυγε από την ζωή στις 12 Δεκεμβρίου, που αναζητά το αφεντικό του και περιμένει να τον δει να περνά ξανά την πόρτα του σπιτιού και να τον πάρει αγκαλιά.

Το πιστό ζώο περιμένει καρτερικά στην πόρτα ή βγαίνει γύρω στον δρόμο και τον αναζητά….

Δεν σταματά στα χάδια των κατοίκων της περιοχής και συνεχίζει να ψάχνει τον Αλί του. Ο Μπούμπι, που έμεινε δίπλα του μέχρι την στιγμή του θανάτου του, και ήταν αυτός που ουσιαστικά ειδοποίησε για τον θάνατο του, παραμένει στο σπίτι χωρίς το αφεντικό του, περιμένοντας τον να επιστρέψει.

Αρνείται παρά τις προσπάθειες των περιοίκων να εγκαταλείψει το οίκημα και απομακρύνεται μόνο για μερικά μέτρα και αμέσως επιστρέφει αναζητώντας τον Αλί, δίπλα στον οποίο ήταν από την πρώτη στιγμή της γέννησής του.

Δεν αφήνει κανέναν να μπει μέσα στο σπίτι αποδεικνύοντας ότι ήταν η μοναδική οικογένεια που είχε ο αδικοχαμένος Αλί.

Αύριο στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά στο Β Νεκροταφείο, θα γίνει η κηδεία του 50χρονου Αλί Κουρδικής καταγωγής, που μετά από πτώση που του προκάλεσε εγκεφαλική αιμορραγία μέσα στο σπίτι του στην συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Καρόλου. Ο Αλί που τα τελευταία χρόνια της ζωής τους είχε απασχολήσει τις αρχές με τις απόπειρες αυτοκτονίας στις οποίες είχε προβεί, ήταν ένας άνθρωπος, που δεν μπόρεσε να αντέξει την μοναξιά της ζωής.

Είχε μόνο τον σκύλο του που λάτρευε και κανέναν άλλο, και γι αυτόν ήταν η μοναδική του οικογένεια. Όσο και να τον στήριζαν οι περίοικοι, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ότι από μικρή ηλικία είχε βρεθεί στην Πάτρα σε μία πόλη πολύ μακριά από την πατρίδα του, όπου οι δικοί του είχαν δολοφονηθεί και ο ένας αδερφός που γνώριζε ζει κάπου στην Ευρώπη.

 

 

Έχει διαβαστεί 1710 φορές