Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Τοποθετήθηκαν βάσεις για ομπρέλες, ντουζιέρα και αποδυτήρια στην παλιά Ρομάντζα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.Το κατάλαβα
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Τοποθετήθηκαν βάσεις για ομπρέλες, ντουζιέρα και αποδυτήρια στην παλιά Ρομάντζα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

από Lepanto RTV
Πάτρα: Τοποθετήθηκαν βάσεις για ομπρέλες, ντουζιέρα και αποδυτήρια στην παλιά Ρομάντζα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια μικρή αλλά πιο κοντινή από την Πλάζ, παραλία

Οι πλάζ της Πάτρας αποκτούν περισσότερες ανέσεις. Ο δήμος τοποθετεί αποδυτήρια, ντουζιέρες και ομπρέλες όπου είναι δυνατόν και με τα οικονομικά δεδομένα που διαθέτει. Τις επόμενες ημέρες και η πλαζ αναμένεται να αποκτήσει επιπρόσθετες ανέσεις για τους λουόμενους.

Ο δήμος Πατρέων, σύμφωνα και με τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Δημησιάνο που βρήκαμε επι τόπου στην παλιά Ρομάντζα να συντονίζει τις εργασιές στην μικρή παραλία, δεν φροντίζει για τις υποδομές μόνο στην Πλάζ. Οι ανάγκες των λουόμενων για σκίαση, έναν χώρο να αλλάξουν και γιατί όχι κι ένα ντουζ υπάρχουν και σε άλλες παραλίες και στο μέτρο του δυνατού ο δήμος δημιουργεί υποδομές.

Το πρωί της Πέμπτης και σε ένα σημείο όπου αρκετοί λουόμενοι επιλέγουν καθώς βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στο κέντρο και από την πλάζ, στο ύψος της παλαιάς Ρομάτζας, συνεργεία του δήμου Πατρέων εγκατέστησαν όλα όσα βασικά χρειάζεται μια παραλία.

Τις επόμενες ημέρες και η πλαζ αναμένεται να αποκτήσει περισσότερες ανέσεις για τους λουόμενους.

Ο δήμος στον βαθμό που του επιτρέπουν τα οικονομικά του δεδομένα προσπαθεί να δημιουργήσει υποδομές για αναψυχή όπου μπορεί, ενώ και το πρόσφατο ξεμπλοκάρισμα του αιγιαλού από την κτηματική εταιρεία του λύνει τα χέρια.

Πηγή: thebest.gr

Έχει διαβαστεί 1178 φορές

Ακολουθήστε μας...