Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΠΑΤΡΑ:Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΠΑΤΡΑ:Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΠΑΤΡΑ:Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, εκπροσωπώντας την Δημοτική Αρχή, παραβρέθηκε χθες (Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου) το απόγευμα στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αχαΐας «Ο Αιμοδότης»

Στο χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, για καλή χρονιά με υγεία και είπε:

«Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί ύψιστη πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς ζωής για κάθε άνθρωπο ανεξαρτήτως φυλής, εθνότητας, θρησκείας, καταγωγής. Η Δημοτική αρχή στηρίζει έμπρακτα τις Οργανώσεις και τους Συλλόγους των Εθελοντών Αιμοδοτών, συμμετέχει με εθελοντικές αιμοδοσίες που διοργανώνουν Οργανισμοί ή Σύλλογοι του Δήμου μας με την Αντιδημαρχία Υγείας και Πρόνοιας. Θέλουμε να γνωρίζετε ότι θα είμαστε δίπλα σας με ό,τι μέσο και δυνατότητα διαθέτουμε και ευχόμαστε στο Δ.Σ. του "Αιμοδότη" και την πρόεδρό του Μαρία Τριπολιτσιώτη υγεία και δύναμη όπως και σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες για να συνεχίσουν το σπουδαίο τους έργο. Θυμόμαστε πάντα και τιμάμε τον αείμνηστο Γιώργο Σιμιγιάτο για τη μεγάλη προσφορά του στην εθελοντική αιμοδοσία αλλά και ως ιδρυτή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, όπως τιμάμε τους χιλιάδες ανώνυμους εθελοντές αιμοδότες για την ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά τους πολλές φορές σε αντίξοες συνθήκες, όπως κατά την διάρκεια της πανδημίας covid 19».

https://lepantortv.gr/media/images/DSC_6871.JPG

https://lepantortv.gr/media/images/DSC_6772-4.JPG

Έχει διαβαστεί 230 φορές