Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Τα φύλλα «κάλυψαν» τη Πλατεία Οξύλου στο Κεφαλόβρυσο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Τα φύλλα «κάλυψαν» τη Πλατεία Οξύλου στο Κεφαλόβρυσο

από Σπυριδούλα Πολιτοπούλου
Τα φύλλα «κάλυψαν» τη Πλατεία Οξύλου στο Κεφαλόβρυσο

Παρατημένα καδρόνια , σκουπίδια και ξύλινες κατασκευές «κρύβουν» κινδύνους

«Μάς έπνιξαν τα φύλλα και τα σκουπίδια» φωνάζουν κάτοικοι περιμετρικά της πλατείας 

Οι φωτογραφίες πραγματικά μόνο αποτροπιασμό και αγανάκτηση προκαλούν. Τα φύλλα από τα πλατάνια έχουν «στρωθεί» στην πλατεία. Εκεί μάλιστα παίζουν καθημερινά μικρά παιδιά με κίνδυνο να πεταχτεί από μέσα κάποιο τρωκτικό. Γύρω γύρω από τους κάδους, ξύλα και μάλιστα με καρφιά που έχουν παρατηθεί εκεί και κανείς δε λέει να μαζέψει. Όσο για τα σκουπίδια ούτε λόγος, αφού ασυνείδητοι φροντίζουν να αδειάζουν τους κάδους πάνω στη πλατεία. Εκεί μάλιστα σήμερα , εκτός από φύλλα, σκουπίδια, και παρατημένες ξύλινες κατασκευές,  μπορεί να βρει και πεταμένα ρούχα .

 Όσον αφορά το πράσινο στη πλατεία, εκτός του ότι οι σωλήνες του αυτόματου ποτισμού είναι στον «αέρα» (γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους καθώς εύκολα μπορεί κανείς να μπερδευτεί και να πέσει), έχουν τοποθετηθεί στη μισή πλατεία, με την ευθύνη για το πότισμα των πλατάνων να επαφίεται στην καλή θέληση των κατοίκων για να ανοίξουν τη βρύση. Στο ίδιο, στηρίζεται και το ξεβούλωμα των φρεατίων όταν βρέχει αφού από τα φύλλα και τα σκουπίδια τα φρεάτια φράζουν και σχηματίζουν αυτοσχέδιες λίμνες.

Γνωρίζουμε οτι δεν γίνεται να είναι όλα στην εντέλεια, αλλά ας μη φτάνουμε και στο σημείο να αναρωτιόμαστε επιτέλους, για πιο λόγο πληρώνουμε στη τελική δημοτικά τέλη.

Έχει διαβαστεί 2157 φορές