Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ποιοι “τρέμουν” τον Κούγια για την υπόθεση Πισπιρίγκου;
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ποιοι “τρέμουν” τον Κούγια για την υπόθεση Πισπιρίγκου;

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
Ποιοι “τρέμουν” τον Κούγια για την υπόθεση Πισπιρίγκου;

Δείτε

Τα ‘βαλε με ιατροδικαστές, δημοσιογράφους της Αθήνας αλλά και δικηγόρους, ο Αλέξης Κούγιας μετά την αποκάλυψη  σε σχέση με το πόρισμα για την υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς του πρώην ζεύγους Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου. Θυμίζουμε ότι δύο γιατροί της Πάτρας που ανέλαβαν την «επανεξέταση» του φακέλου του θανάτου, εξέδωσαν πόρισμα σύμφωνα με το οποίο ο θάνατος προέρχεται από παθολογικά αίτια. Πάντως ενώ θα περίμενε κάποιος να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην αποκάλυψη της «Πελοποννήσου» τηλεοπτικές εκπομπές της Αθήνας που άφηναν κάποτε μέχρι και «αιχμές» για πιθανή «εγκληματική ενέργεια»… φωτογραφίζοντας συγκεκριμένα πρόσωπα, οι αθηναίοι «σιώπησαν»! Ο κ. Κούγιας περνώντας στην αντεπίθεση αναφέρει: «Μετά την έκδοση της ιατροδικαστικής εκθέσεως, από αληθινούς πραγματογνώμονες, που κατέληξαν οριστικά στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Μ.Δ. και Σ.Π. οφείλεται σε φυσικά αίτια, αναμένεται σήμερα στις εκπομπές Ζήνας Κουτσελίνη, Τατιάνας Στεφανίδου και Νίκου Ευαγγελάτου, η εμφάνιση του εθνικού σταρ ιατροδικαστού, χωρίς καμία νεκροψία – νεκροτομή, κου Γρηγόρη Λέων και η παρέμβαση μετά από την αποκλειστική έρευνα του «δημοσιογράφου με τα πράσινα παντοφλέ παπούτσια», γνωστού εισαγγελέως και ο αυτοδιορισμός των δύο «κορυφαίων» ιατροδικαστών κ.κ. Καρακούκη και Καλόγρηα, γιατί η δημοσιογραφική έρευνα οδηγεί σε αμφισβήτηση την ιατροδικαστική έκθεση των πραγματογνωμόνων, αφού ο θάνατος της αειμνήστου σπιτονοικοκυράς δεν οφείλεται σε φυσιολογικά παθολογικά αίτια, αλλά είτε σε χορήγηση κεταμίνης, είτε σε ασφυκτικό θάνατο.

Οι δυο «κορυφαίοι» ιατροδικαστές ήδη έχουν απευθυνθεί στον κορυφαίο παθολογοανατόμο της χώρας, κο Ευτυχιάδη, ο οποίος αναμένεται με την εφαρμογή μιας πρωτοποριακής – μοναδικής εφαρμογής – επιστημονικής παθολογοανατομικής ερεύνης, η οποία μάλιστα θα αποτελέσει και θέμα του επόμενου συνεδρίου παθολογοανατομίας, να αποδείξει αυτά που η έρευνα των αναφερθεισών εκπομπών έχει ήδη ανακαλύψει»!

 

Απειλεί με αποκαλύψεις

 

Ο Αλέξης Κούγιας κάνει ένα ακόμη βήμα και απειλεί με αποκαλύψεις για άλλες υποθέσεις στις οποίες αναμείχθηκαν συγκεκριμένα πρόσωπα και όχι απλά διαψεύστηκαν, αλλά κατέστρεψαν ανθρώπους και οικογένειες. Γράφει: «Λυπούμεθα πολύ, αλλά το δικηγορικό μας γραφείο την επόμενη εβδομάδα θα δημοσιοποιήσει δύο υποθέσεις όπου ο «κορυφαίος» Έλληνας ιατροδικαστής, κατά τον κορυφαίο δικαστικό ερευνητή «δημοσιογράφο με τα πράσινα παντοφλέ παπούτσια», κος Καρακούκης, έστειλε στη φυλακή για πολλά χρόνια έναν αθώο φοιτητή γιατί μόνο αυτός ανακάλυψε ότι είχε δήθεν στραγγαλίσει τη φίλη του, καταστρέφοντάς του οριστικά τη ζωή και μια δεύτερη υπόθεση, στρατιωτικών γιατρών, τους οποίους κατέστρεψε επί σειρά ετών, γνωμοδοτώντας μόνο αυτός ότι είχαν διαπράξει το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, πρωτού και στη μια υπόθεση, του αθώου φοιτητή και στην άλλη, των αθώων στρατιωτικών γιατρών, η τακτική Δικαιοσύνη στην πρώτη περίπτωση και η στρατιωτική Δικαιοσύνη στη δεύτερη, αγνοήσουν εντελώς τις ιατροδικαστικές γνωμοδοτήσεις του και αθωώσουν παμψηφεί τους κατηγορουμένους»!


Έχει διαβαστεί 242 φορές