Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Τί απάντησε ο δικηγόρος
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Τί απάντησε ο δικηγόρος

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Τί απάντησε ο δικηγόρος

Ο πατέρας της 33χρονης ζήτησε από τον κ. Κούγια να την υπερασπιστεί

Επιμένει στην αθωότητα της σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών η Ρούλα Πισπιρίγκου, και για να το αποδείξει ζητά από τον Αλέξη Κούγια να την εκπροσωπήσει ενώπιον του δικαστηρίου.
Ο πατέρας της 33χρονης φέρεται να ζήτησε από τον κ. Κούγια να υπερασπιστεί την κόρη του.Ετσι επιβεβαιώθηκε η  πληροφορία ότι η Πισπιρίγκου έψαχνε κι άλλον δικηγόρο!

Ωστόσο, η απάντηση που έλαβε από τον γνωστό δικηγόρο είναι ότι προτού  αποφασίσει αν θα αναλάβει την υπόθεση, θα πρέπει να μελετήσει τη δικογραφία.

Κίνητρο για να απευθυνθεί η οικογένεια της 33χρονης στον συγκεκριμένο δικηγόρο είχε απτελέσει μία δήλωσή του -πριν την προφυλάκισή της και τις εξελίξεις που ακολουθησαν σχετικά με την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και της Μαλένας- ότι είναι δύσκολο να καταδικαστεί ένας άνθρωπος χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις, αποτυπώματα,DNA ή αυτόπτες μάρτυρες.

Για τα χρέη της σπιτονοικοκυράς, σημείωσε πως αυτά δημιουργήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια, από τη στιγμή που ο Μάνος Δασκαλάκης είχε το πληρεξούσιο, με την έρευνα να συνεχίζεται.



Έχει διαβαστεί 707 φορές