Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πύργος: Ελπίδες για τον Θύμιο Μπουγά – Σημαντική μαρτυρία
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πύργος: Ελπίδες για τον Θύμιο Μπουγά – Σημαντική μαρτυρία

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
Πύργος: Ελπίδες για τον Θύμιο Μπουγά – Σημαντική μαρτυρία

Για την εξαφάνιση-θρίλερ

Μια σημαντική μαρτυρία για την εξαφάνιση του Θύμιου από τον Πύργο, αναπτερώνει τις ελπίδες για τον εντοπισμό του.


Ο πρόεδρος της Γραμμής Ζωής Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης μιλώντας στο OPEN τόνισε ότι υπάρχει η μαρτυρία ενός άνδρα ότι είδε τον 39χρονο στην Αττική.

“Δυστυχώς υπάρχει ένα μεγάλο κενό από 4-12 Μαΐου, είναι το διάστημα από την ημερομηνία που χάθηκε, μέχρι την ημέρα που ανέβηκε η είδηση στα κοινωνικά δίκτυα ο συναγερμός. Είναι μεγάλο διάστημα και επηρεάζει τις αναζητήσεις… Μέσα στις εκατοντάδες κλήσεις που είχαμε, υπάρχει μία που μπορούσε να ρίξει φως, δεδομένου ότι ο μάρτυρας τον είδε από πολύ κοντά, διασταυρώνεται η μαρτυρία ενδυματολογικά, από τον σωματότυπο και από το γεγονός ότι υπάρχει τραχειοστομία” είπε ο κ. Κουρούκλης.
“Είναι μαρτυρία για την Αττική, προσπάθησε να παρκάρει το αυτοκίνητο και να τον πλησιάσει, αλλά μάλλον τον αντιλήφθηκε και προσπάθησε να εξαφανιστεί. Δεν καταφέραμε να έχουμε αποτέλεσμα αλλά αυτό δεν μας πτοεί, γιατί αν πραγματικά είναι αυτός έχουμε μία ελπίδα. Πιστεύουμε ότι είναι αυτός και κρύβεται. Υπάρχει μεγάλος πανικός στον άνθρωπο”, ανέφερε ο πρόεδρος του Silver Alert, ο οποίος μίλησε για έναν φοβισμένο άνθρωπο, που ενώ απευθύνθηκε στις Αρχές δεν τον βοήθησαν.

“Έχει τρομάξει φοβερά γιατί αυτά τα καλόπαιδα που του έκαναν τον bullying, δεν το έκαναν μία φορά αλλά επανειλημμένα. Τελευταία φορά ήρθε το πράγμα και ξεχείλισε, πήγαν οργανωμένα σαν αγέλη λύκων, να τον διαπομπεύσουν, να τον κινηματογραφήσουν, να τον βγάλουν στα κοινωνικά δίκτυα για να τον χλευάσουν και να τον τρομοκρατήσουν. Είχε πάει επανειλημμένα στην Αστυνομία, αλλά δεν είχε βρει καμία συμπαράσταση” κατέληξε ο κ. Κουρούκλης, στέλνοντας μάλιστα στο δικό μήνυμα στον Θύμιο ότι θα τον βοηθήσουν.

Έχει διαβαστεί 601 φορές