Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ρίο:Ορθοπεδικά είδη σε πρόσφυγα με παραπληγία από την Περιφέρεια
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.Το κατάλαβα
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ρίο:Ορθοπεδικά είδη σε πρόσφυγα με παραπληγία από την Περιφέρεια

από Lepanto RTV

Αχαΐα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων διέθεσαν σε πρόσφυγα με παραπληγία, αμαξίδιο και ποδήλατο παθητικής γυμναστικής.
Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη αποκατάστασης και βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης Σύρων προσφύγων με παραπληγία, που διαμένουν σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Ρίου, η Περιφέρεια βρίσκεται στο πλευρό τους, στις δύσκολες στιγμές που διαβιούν τα τελευταία χρόνια.
Τα ορθοπεδικά είδη είχαν ζητηθεί μετά από επίσκεψη στο χώρο του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα με τον βοηθό Περιφερειάρχη και Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αντώνη Χαροκόπο, στο τέλος Δεκεμβρίου 2016.
Χθες, Κυριακή 15 Ιανουαρίου, ο κ. Χαροκόπος, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια και την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων, συναντήθηκε με τον Σύρο πρόσφυγα και διέθεσε τα ορθοπεδικά είδη με την πεποίθηση ότι με αυτό τον τρόπο θα βελτιωθεί αισθητά η αυτονομία τους.
Έχει διαβαστεί 866 φορές

Περιεχόμενο

Πατήστε play για να δείτε

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Ακολουθήστε μας...

 

Κατακόρυφος Ολισθητής Αντικειμένων