Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Στα μέσα του 2017 η αντιδρόμηση της Κορίνθου και ο πεζόδρομος στη Μαιζώνος
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Στα μέσα του 2017 η αντιδρόμηση της Κορίνθου και ο πεζόδρομος στη Μαιζώνος

από Lepanto RTV

Που βρίσκεται η διάνοιξη της Κανακάρη και ποια τα «αγκάθια»

Αμέσως μετά τη διάνοιξη της οδού Κανακάρη θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την πεζοδρόμηση της οδού Μαιζώνος, η οποία αναμένεται από την οδό Αράτου έως την οδό Γούναρη, υπό την προϋπόθεση ότι το έργο θα ενταχθεί στη νέα προγραμματική περίοδο, για να εξασφαλιστεί χρηματοδότηση.

Ουσιαστικά, το πεζοδρομημένο τμήμα της οδού Μαιζώνος θα είναι παράλληλο με τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, γεγονός που αναμένεται να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής μέσα στο κέντρο της Πάτρας.

Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα φέρει η διάνοιξη, αφορά κυρίως στις αντιδρομήσεις της Κανακάρη και της Κορίνθου, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τα μέσα του 2017.

ΝΕΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗ

Στο μεταξύ, με μία ακόμα εργολαβία και διαγωνισμό που θα προκηρύξει ο Δήμος Πατρέων, αναμένεται να αντιμετωπιστούν οι ανωμαλίες του δρόμου που εντοπίζονται στην διάνοιξη της Κανακάρη και συγκεκριμένα στο τμήμα του δρόμου από το ύψος της Πουκεβίλ μέχρι και το ύψος της Γούβας.

Πρόκειται για ορισμένους λοφίσκους – υψώματα του οδοστρώματος, τα οποία δεν συναντώνται  σε δρόμους που αποτελούν βασικές οδικές αρτηρίες εξόδου από μια πόλη.

Η ιδιομορφία αυτή απασχόλησε τις προηγούμενες ημέρες σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με αντικείμενο την πορεία των εργασιών στη διάνοιξη της Κανακάρη., όπου εκτιμήθηκε ότι το έργο βρίσκεται στην τελική του ευθεία.  

Έχει διαβαστεί 1644 φορές