Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Στην Ασφάλεια της Πάτρας βρίσκεται η μάνα που εγκατέλειψε τα τρία της κορίτσια
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Στην Ασφάλεια της Πάτρας βρίσκεται η μάνα που εγκατέλειψε τα τρία της κορίτσια

από Lepanto RTV
Στην Ασφάλεια της Πάτρας βρίσκεται η μάνα που εγκατέλειψε τα τρία της κορίτσια

Ηρθε οικειοθελώς από την Αττική

18.50: Στην Ασφάλεια της Πάτρας βρίσκεται η μάνα των τριών κοριτσιών, ηλικίας τριών ετών, δύο ετών και επτά μηνών, τα οποία εγκαταλείφθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες δίνει αυτή την ώρα κατάθεση στους αξιωματικούς της Ασφάλειας για το τι συνέβη και πως εγκαταλείφθηκαν τα παιδιά.

Νωρίτερα

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, στην Πάτρα, αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα η μητέρα των τριών κοριτσιών που βρέθηκαν παρατημένα στην οδό Ερυθρού Σταυρού 9 στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr από αστυνομικές πηγές η 20χρονη από την Αλβανία θα εμφανιστεί οικειοθελώς στην αστυνομία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα έρχεται από την Αττική.

H γυναίκα δεν θα συλληφθεί για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς έχει παρέλθει το χρονικό όριο του αυτοφώρου ενώ θα εξετάστει αν διαμένει παράνομη ή όχι στη χώρα.

Τα παιδιά παραμένουν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας και σύμφωνα με τους γιατρούς είναι καλά στην υγεία τους.

Ο πατέρας τους εμφανίστηκε στην αστυνομία χθες, μαζί με τον δικηγόρο του και είπε ότι άφησε τα παιδιά στημ πεθερά του στην Πάτρα και πως η γυναίκα του τον εγκατέλειψε για έναν άλλον.

Έχει διαβαστεί 1436 φορές