Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Στην Πάτρα την Κυριακή Ραγκούσης, Διαμαντοπούλου, Φλωρίδης
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Στην Πάτρα την Κυριακή Ραγκούσης, Διαμαντοπούλου, Φλωρίδης

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Στην Πάτρα την Κυριακή Ραγκούσης, Διαμαντοπούλου, Φλωρίδης

Εκδήλωση στον "Αστέρα"

Την Αχαϊκή πρωτεύουσα θα επισκεφθούν, μετά τη  Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποίησαν την πρώτη τους εκδήλωση με τίτλο «Ωρα αποφάσεων»,  η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Φλωρίδης και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή, στις 11 το πρωί, στο ξενοδοχείο «Αστήρ».

Στόχος αυτής της νέας πολιτικής κίνησης, σύμφωνα με τον κ. Ραγκούση, ο οποίος μίλησε στο Lepanto, «να σπρώξει τις διαδικασίες ώστε να ευοδωθεί ο διάλογος που έχει ανοίξει, αλλά έχει παγώσει, στο χώρο του κέντρου, για τη δημιουργία ενός προοδευτικού πόλου εξουσίας».

Εάν δεν υπάρξει συνεννόηση προχωρούν μόνοι τους

Εάν δεν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο στο επόμενο χρονικό διάστημα, μια σύγκλιση δυνάμεων δηλαδή, τότε «θα υπάρξουν εξελίξεις» δήλωσε ο πρώην Υπουργός, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι «τρεις» θα προχωρήσουν μόνοι τους στη δημιουργία νέου πλέον κόμματος.

Απώτερος στόχος δε να διεμβολιστεί κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ. «Προσβλέπουμε να γίνουμε το νέο κίνημα για την ενότητα της Προοδευτικής Παράταξης», υποστήριξε ο κ. Ραγκούσης, ο οποίος ήδη προανήγγειλε και άλλες εκδηλώσεις σε μεγάλες πόλεις της χώρας, όπως το Ηράκλειο, η Λάρισα,  και η Αθήνα.

Ποιο είναι το μήνυμα αυτών των εκδηλώσεων; Οι τρεις πρώην υπουργοί, όπως και τα στελέχη που τους πλαισιώσουν, μιλούν για την ανάγκη ανασυγκρότησης εκ του μηδενός του κεντροαριστερού χώρου, ως αναχώματος στον καταστροφικό λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και ως «αντίπαλον δέος» στη συντηρητική Νέα Δημοκρατία και περιγράφουν τις εναλλακτικές προτάσεις τους για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.

 

Έχει διαβαστεί 1567 φορές