Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Δυτική Ελλάδα: Στήριξη από την Περιφέρεια για τη 2η Διεθνή Έκθεση για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό «Nostos»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.Το κατάλαβα
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Δυτική Ελλάδα: Στήριξη από την Περιφέρεια για τη 2η Διεθνή Έκθεση για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό «Nostos»

από Lepanto RTV
Δυτική Ελλάδα: Στήριξη από την Περιφέρεια για τη 2η Διεθνή Έκθεση για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό «Nostos»

Θα πραγματοποιηθεί στην Ναύπακτο

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει για μία ακόμη χρονιά τη 2η Διεθνή Έκθεση για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό «Nostos» που θα υλοποιηθεί 13-16 Οκτωβρίου 2017 στην πόλη της Ναυπάκτου.

Αυτό αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στα γραφεία της Περιφέρειας, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστας Καρπέτας, ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Ιωάννης Σίψα (πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της «Nostos» Expo) και ο Χαράλαμπος Μιχαλόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Αιτωλικής Αναπτυξιακής Α.Ε. ΟΤΑ.
Και το 2016, στην πρώτη Διεθνή Έκθεση, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε και υποστήριξε ενεργά τον Δήμο Ναυπακτίας, η οποία υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομική Ανάπτυξης και Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και της ΚΕΔΕ, η οποία και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον περισσότερων από 7.000 επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, 92 εκθετών, 32 host buyers από εννέα χώρες και 25 φιλοξενούμενων ομιλητών.
«Με τη συμμετοχή μας, πέρα όλων των άλλων θετικών αποτελεσμάτων, στην έκθεση αυτή θα έχουμε δικό μας περίπτερο, θα συμμετέχουμε στα workshops γαστρονομίας, καθώς και στο συνέδριο, κατά το οποίο θα προβάλλουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματά μας, στον τουρισμό, ειδικότερα στον εναλλακτικό κ.α.», σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καρπέτας.

Έχει διαβαστεί 1181 φορές

Ακολουθήστε μας...