Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΩΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΠΑΡΗ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΩΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΠΑΡΗ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΩΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΠΑΡΗ

Παρεμβάσεις για τον αγροτικό τομέα αλλά και για προσέλκυση νέων ανθρώπων στην περιοχή - Ανδρέας Τσώκος: «Πρέπει να κρατήσουμε ζωντανά τα χωριά, τις κοινότητες και κάθε περιοχή της Αχαΐας»

Σειρά θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο Ερυμάνθου συζήτησε σε συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Θεόδωρο Μπαρή ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Τσώκος.

Με προτεραιότητα και στόχο την προσέλκυση νέων ανθρώπων στα χωριά και τις κοινότητες της περιοχής του Δήμου Ερυμάνθου, τέθηκαν θέματα, ενέργειες και έργα, που επιδιώκει ο Δήμος και μπορεί να προχωρήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Τσώκος με τον Δήμαρχο Ερυμάνθου Θ. Μπαρή συζήτησαν, ώστε να προωθηθούν τα παρακάτω:

- Κατασκευή και συντήρηση αγροτικής οδοποιίας

- Έργα υποδομής για βελτίωση της καθημερινότητας, όπως ύδρευση, άρδευση

- Έργα πολιτικής προστασίας

- Δημιουργία συνθηκών για την προσέλκυση νέων ανθρώπων στην περιοχή του Δήμου Ερυμάνθου και στις κοινότητές του.

Σχετικά, ο Ανδρέας Τσώκος ανέφερε: «Συνάντησα τον Δήμαρχο Ερυμάνθου, Θεόδωρο Μπαρή, τον οποίο ευχαριστώ για τη γόνιμη συνεργασία, με σκοπό να συζητήσουμε και να εντοπίσουμε θέματα και λύσεις για όσα απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής.

Αυτό που χρειάζεται η περιοχή του Δήμου Ερυμάνθου είναι αναμφίβολα η προσέλκυση νέων ανθρώπων, που με τις οικογένειές τους θα ζωντανέψουν τα χωριά μας. Η αποκέντρωση αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, καθώς οι νέες γενιές αποζητούν βιώσιμες λύσεις στην καθημερινότητα, όπως προσφέρει η συγκεκριμένη περιοχή. Οφείλουμε να δούμε τα επιμέρους σημεία, που θα δημιουργήσουν το κατάλληλο περιβάλλον, για να μείνουν και να έρθουν νέοι άνθρωποι στα χωριά μας, να μείνουμε μακριά από φαινόμενα «ερημοποίησης».

Πρέπει να κρατήσουμε ζωντανά τα χωριά, τις κοινότητες και κάθε περιοχή της Αχαΐας. Για αυτό βρίσκομαι σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, όπως και με τον Δήμο Ερυμάνθου.

Η πρόοδος για την περιοχή μας έρχεται μέσα από συνεργασίες και ενέργειες για κάθε πολίτη της Αχαΐας και με αυτό τον στόχο, συνεχίζω να πορεύομαι καθημερινά, για ένα καλύτερο μέλλον».


Έχει διαβαστεί 83 φορές