Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τον προπονητή Αλ. Ρήγα και τις αθλήτριες της ομάδας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού προκειμένου να τους συγχαρεί για την άνοδό τους στην Β ΄ Εθνική Κατηγορία.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Χρήστο Ζαρκαβέλη έδωσαν συγχαρητήρια στις αθλήτριες  για την επιτυχία τους.

«Η φετινή σας πορεία είναι η κατάληξη μιας πειθαρχημένης διαδρομής. Αποδείξατε ότι με προσήλωση στο στόχο σας και σκληρή δουλειά μπορείτε να καταφέρετε όλα όσα σχεδιάζετε. Η συλλογική προσπάθεια των αθλητών, του προπονητή αλλά και της Διοίκησης έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Συγχαρητήρια για την άνοδό στην Β ΄ Εθνική Κατηγορία. Έχετε την στήριξη μας. Θέλω να ευχηθώ να συνεχίσετε με το ίδιο πείσμα τις επιτυχίες σας», τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο προπονητής Αλ.Ρήγας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Αγρινίου και αναφέρθηκε στην προσπάθεια των αθλητριών και το πάθος να συνεχίσουν να αθλούνται και να σημειώνουν επιτυχίες. 


Έχει διαβαστεί 418 φορές