Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Συνάντηση Δημάρχου Δωρίδος με στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Συνάντηση Δημάρχου Δωρίδος με στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Συνάντηση Δημάρχου Δωρίδος με στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά ζητήματα που αφορούν στην αντιμετώπιση φαινομένων έκτακτης ανάγκης και τη λήψη μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών.

Με στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος συναντήθηκε πρόσφατα ο Δήμαρχος Δωρίδος, κ.Δημήτριος Γιαννόπουλος στα γραφεία του Δήμου σε Λιδωρίκι και  Ευπάλιο.

Συγκεκριμένα, είχε την ευκαιρία της πρώτης γνωριμίας αλλά και της διεξοδικής συζήτησης θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος με το νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Φωκίδας, κ. Τσίκα Κωνσταντίνο, Πύραρχο και το νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αιτωλοακαρνανίας, κ.Χριπάτσιο Κωνσταντίνο, Πύραρχο, συνοδευόμενο από στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ζήτημα της αντιπυρικής προστασίας με ανταλλαγή απόψεων και προτεινόμενα μέτρα για το συντονισμό και τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών αλλά και των εθελοντών, με στόχο την πρόληψη και την προστασία από την πυρκαγιά.

Ο Δήμαρχος, από την πλευρά του, ενημέρωσε για τις ενέργειες του Δήμου και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, τον προγραμματισμό των υπηρεσιών και τη διάθεση των απαιτούμενων μέσων πρόληψης και αντιμετώπισης ενδεχόμενης έκτακτης περίστασης στην επικράτεια του Δήμου.

Κοινή παραδοχή η καλή συνεργασία και προετοιμασία για την προστασία των πολιτών, της περιουσίας και των υποδομών από πιθανούς κινδύνους.


Έχει διαβαστεί 234 φορές