Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Δήμαρχος Αιγιαλείας: «Ως Δήμος, λαμβάνουμε υπ’όψιν όλες τις παραμέτρους για το κοινό καλό»

Με αντιπροσωπεία καταστηματαρχών και επαγγελματιών του κέντρου του Αιγίου συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος. Ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των καταστηματαρχών και απάντησε στις ερωτήσεις που τέθηκαν, όσον αφορά στο ενδεχόμενο πεζοδρόμησης του κέντρου της πόλης ή τμήματός του, εκφράζοντας τη δέσμευση ότι οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν κατόπιν σχετικής διαβούλευσης και σε κάθε περίπτωση λαμβάνοντας υπ’όψιν τις επιστημονικές απόψεις για την δυνατότητα υλοποίησης της όποιας πρότασης.

«Ο,τιδήποτε εφαρμοστεί σαφώς και θα γίνει με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να είναι ωφέλιμο για τους πολίτες και την κοινωνία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αιγιαλείας συμπληρώνοντας: «Προφανώς άπαντες έχουμε κοινό σκοπό την ανάπτυξη και το καλύτερο για τον τόπο, ασχέτως εάν ίσως υπάρχουν διαφορές στο δρόμο που θεωρούμε πως οδηγεί στην κατεύθυνση αυτή. Ως Δήμος, έχοντας την ευθύνη συνολικά για την κοινωνία και την πόλη, λαμβάνουμε υπόψιν όλες τις παραμέτρους για το κοινό καλό».

Από πλευράς των καταστηματαρχών και των επαγγελματιών επιδόθηκε κείμενο συνοδευόμενο από υπογραφές, ενώ ο δήμαρχος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους παρευρισκομένους.

Παρόντες στο γραφείο του δημάρχου ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Έργων –Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλης Χριστόπουλος και ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Κυκλοφοριακής Λειτουργίας κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος.


Έχει διαβαστεί 321 φορές