Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Συνάντηση Θ.Μαυρομμάτη με τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Συνάντηση Θ.Μαυρομμάτη με τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη.

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Συνάντηση Θ.Μαυρομμάτη με τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Με τον Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Μαυρομμάτης στην έδρα της Περιφέρειας στο Μεσολόγγι

. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην ευρύτερη περιοχή ο εκ νέου υποψήφιος για την Ευρωβουλή με τη Νέα Δημοκρατία.

«Η παρουσία του φίλου μου Μανώλη στο Νομό μας, μου δίνει την ευκαιρία να ζητήσω την στήριξή του σε μια σειρά μικρών και μεγάλων αιτημάτων που αφορούν την Αιτωλοακαρνανία. Ενδεικτικά και μόνο θα αναφέρω τον οδικό Άξονα Πλατυγιάλι – Αγρίνιο - Καρπενήσι - Λαμία που αποτελεί ένα διευρωπαϊκό έργο, απαραίτητο  για την ανάπτυξη του τόπου μας. Κοντά σε αυτό επιγραμματικά επισημαίνω την ανάπτυξη θαλάσσιων και παραθαλάσσιων τουριστικών υποδομών, τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και φυσικά την ανάγκη για ευρωπαϊκά εργαλεία που να «κουμπώνουν» στις ανάγκες της περιοχής μας» δήλωσε ο Θανάσης Μαυρομμάτης αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης για να συμπληρώσει χιουμοριστικά ότι «το συντριπτικό ποσοστό με το οποίο εξελέγη ο Νεκτάριος Φαρμάκης τον κράτησε εδώ και δεν είναι υποψήφιος για την ευρωβουλή να έχετε -κόντρα-», με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη να συμπληρώνει ότι κάτι τέτοιο θα ήταν όχι απλά  θετικό αλλά και επιθυμητό.

Πέρα από τα θεσμικά ζητήματα οι Μαυρομμάτης και Κεφαλογιάννης μοιράστηκαν με τους παριστάμενους προσωπικές ιστορίες από το κοινό πολιτικό και φιλικό τους παρελθόν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το αμέσως επόμενο διάστημα.

 


Έχει διαβαστεί 226 φορές