Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Συναντήσεις εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Χρήστου-Δημήτριου Γεωργίου με τους Δημάρχους της ΠΕ Φθιώτιδας για θέματα που άπτονται τη Δημόσια Υγεία.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Συναντήσεις εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Χρήστου-Δημήτριου Γεωργίου με τους Δημάρχους της ΠΕ Φθιώτιδας για θέματα που άπτονται τη Δημόσια Υγεία.

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Συναντήσεις εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας  Υγείας, Χρήστου-Δημήτριου Γεωργίου με τους Δημάρχους  της ΠΕ Φθιώτιδας για θέματα που άπτονται τη Δημόσια  Υγεία.

Ώστε να γίνει επιτόπια καταγραφή των ζητημάτων που αφορούν τη Δημόσια Υγεία στον εκάστοτε Δήμο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρήστος-Δημήτριος Γεωργίου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Στυλίδας, κ. Αποστόλου Ιωάννη, τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων κ. Κυρμανίδη Ηλία, Δήμαρχο Μακρακώμης, κ. Χαντζή Γεώργιο, τον Δήμαρχο Δομοκού κ. Λιόλιο Χαράλαμπο, τον Δήμαρχο Λοκρών, κ. Ζεκεντέ Αθανάσιο, την Δήμαρχο Αμφίκλειας-Ελάτειας κα. Στιβακτή Αθανασία. Κατά τις συναντήσεις με τους Δημάρχους αναπτύχθηκαν διάφορα θέματα και ο κάθε Δήμαρχος τοποθετήθηκε και ανέδειξε τα υγειονομικά θέματα που αφορούν την περιοχή του, ενώ παράλληλα ζήτησαν πλαίσιο συνεργασίας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος. Τα θέματα που αναδείχθηκαν αφορούν κυρίως την υποστελέχωση των δομών υγείας, τις ελλείψεις σε υγειονομικά υλικά αλλά και την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας τόνισε πως η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης της Δημόσιας Υγείας στο νομό και πως αποτελεί προτεραιότητα, αφού οι Δομές Δημόσιας Υγείας αποτελούν πυλώνα ασφάλειας των πολίτων. Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας θα συνεχίσει της επισκέψεις του και στις άλλες Π. Ε. της Περιφέρειας Στερεάς στο ερχόμενο διάστημα.

https://lepantortv.gr/media/images/IMG_20240214_100422-1.jpg

https://lepantortv.gr/media/images/IMG_20240219_111518.jpg

https://lepantortv.gr/media/images/IMG_20240221_125042.jpg

https://lepantortv.gr/media/images/IMG_20240215_110603.jpg

Έχει διαβαστεί 366 φορές