Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Συνελήφθησαν οι δυο δράστες της ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων στο Ανήλιο Ζαχάρως
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Συνελήφθησαν οι δυο δράστες της ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων στο Ανήλιο Ζαχάρως

από Lepanto RTV
Συνελήφθησαν οι δυο δράστες της ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων στο Ανήλιο Ζαχάρως

Μεθοδικές και εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου

Τους δυο εκ των τεσσάρων δραστών που είχαν χτυπήσει και ληστέψει ηλικιωμένο ζευγάρι στο Ανήλιο της Ζαχάρως, πριν ένα χρόνο, συνέλαβαν χθες το πρωί στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Α.Τ Γαργαλιάνων. Οι δυο άντρες, 28 και 32 ετών, υπήκοοι Βουλγαρίας, χθες το πρωί οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας και σήμερα θα οδηγηθούν ενώπιον της Ανακρίτριας.

Οι δυο συλληφθέντες, μαζί με έναν 27χρονο ομοεθνή τους – τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί – και έναν ακόμα δράστη, που αναζητούνται, τα ξημερώματα της 22ας Ιουνίου 2016, είχαν διαρρήξει το σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού στο Ανήλιο, και αφού τους ξυλοκόπησαν άγρια, τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 205 ευρώ και ετράπησαν σε φυγή. Από την επίθεση που είχαν δεχτεί τα δύο θύματα, είχαν χάσει τις αισθήσεις τους και είχαν μεταφερθεί και νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Εξιχνίαση μετά από μεθοδική έρευνα

Η εξιχνίαση της υπόθεσης είναι αποτέλεσμα μεθοδικών και εμπεριστατωμένων ερευνών των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με επικεφαλής τον Διοικητή Χαράλαμπο Πατσούρη, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως, οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος των τεσσάρων δραστών, για διάπραξη ληστείας και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Επισημαίνεται ως προς τη σύλληψη των δύο δραστών ότι, σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας για τα προαναφερόμενα αδικήματα.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών τους.

Πηγή: patrisnews.gr
Έχει διαβαστεί 1716 φορές