Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Τελικά θα έχει νερό σήμερα η Πάτρα; Η ανακοίνωση του δήμου για 12ωρη διακοπή
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Τελικά θα έχει νερό σήμερα η Πάτρα; Η ανακοίνωση του δήμου για 12ωρη διακοπή

από Lepanto RTV
Τελικά θα έχει νερό σήμερα η Πάτρα; Η ανακοίνωση του δήμου για 12ωρη διακοπή

Τι λέει η ΔΕΥΑΠ

Με άγχος ξεκινίσε το πρωινό της Κυριακής για τους πολίτες της Πάτρας αλλά και τους επαγγελματίες καθώς χθες ανακοινώθηκε από την ΔΕΥΑΠ 12ωρη διακοπή νερού από τις 7 το πρωί. Όμως μέχρι τις 10 το πρωί το νερό έτρεχε κανονικά στις βρύσες! Παρόλα αυτά, από την ΔΕΥΑΠ ενημερώνουν ότι οι διακοπές θα γίνουν και μάλιστα τμηματικά. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΠ: 

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι πατρινοί σήμερα , καθώς για περίπου 12 ώρες δεν θα υδροδοτείται το μεγαλύτερο μέρος της πόλης.  Η διακοπή νέρου ξεκινά από το πρωϊ στις 7 και θα διαρκέσει μέχρι 7 το βράδυ.

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι «την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 και από τις 7.00 το πρωί, έως τις 7 το απόγευμα, λόγω εργασιών μετατόπισης του κεντρικού αγωγού μεταφοράς νερού, από το Διυλιστήριο Ρηγανόκαμπου, στα πλαίσια του έργου:  «Ολοκλήρωση κατασκευής Μικρής Περιμετρικής Πατρών», που εκτελείται από την Διεύθυνση τεχνικών έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος,  θα υπάρξει  πλημμελής υδροδότηση έως και  πλήρης διακοπή νερού στις εξής περιοχές:

 

1. Κέντρο πόλεως: πού περικλείεται από τις οδούς: Ελευθερίου Βενιζέλου -Πατρών Κλάους - 3ου Ορειβατικού - Γερμανού - Αγ. Νικολάου - Κορίνθου -Πανεπιστημίου - Αρέθα - Εθνική οδός - Κανελλοπούλου - Ακτογραμμή - Ελευθερίου Βενιζέλου.

 

2. Σύνορα - Άνω Πόλη - Αλσύλλιο - Γούβα - Ζαβλάνι - Ανθούπολη.

 

Συνιστάται να περιορίζεται η κατανάλωση νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα.

Από την Υπηρεσία μας θα καταβληθεί προσπάθεια για μείωση του χρόνου διακοπής υδροδότησης.

Παρακαλούμε για την κατανόηση των συμπολιτών μας».

 

Έχει διαβαστεί 1417 φορές