Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΩΡΙΔΑΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΩΡΙΔΑΣ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΩΡΙΔΑΣ

Σε κλίμα χαράς και αλληλεγγύης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα την Κυριακή το πρωί, το Φιλοζωικό Σωματείο Δωρίδας στη Γλυφάδα Δωρίδας.

Με μεγάλη συμμετοχή φιλόζωων, στο αναψυκτήριο του χωριού ο πάτερ Κων/νος  Βαβάτσικος ευλόγησε την βασιλόπιτα του σωματείου κόβοντας και τα πρώτα κομμάτια της πίτας και στη συνέχεια η πρόεδρος του σωματείου Θάλεια Παναγοπούλου μοίρασε σε όλους τους παρευρισκόμενους  από ένα κομμάτι βασιλόπιτα μαζί μα πολλές ευχές για υγεία και καλή χρονιά.

Να αναφερθεί πως τα μέλη του σωματείου οργάνωσαν και ένα μικρό μπαζάρ για να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα υπερ των αδέσποτων. Το μπαζάρ περιλάμβανε ημερολόγια, χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, διάφορα αξεσουάρ αλλά και ήδη σπιτιού.

πρόεδρος του σωματείου ευχαριστεί θερμά τον αθλητικό σύλλογο tihio race που πρόσφερε την βασιλόπιτα και τους ιδιοκτήτες του αναψυκτήριου για την παραχώρηση του χώρου της εκδήλωσης.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του lepanto tv στις 20.30.

https://lepantortv.gr/media/images/photo_2024-01-28_12-12-59.jpghttps://lepantortv.gr/media/images/photo_2024-01-28_12-32-34.jpghttps://lepantortv.gr/media/images/photo_2024-01-28_12-32-35.jpg

Έχει διαβαστεί 989 φορές