Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΚΑΠΗ ΤΗΣ Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΚΑΠΗ ΤΗΣ Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΚΑΠΗ ΤΗΣ Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Μέσα σε ένα ζεστό και εορταστικό κλίμα έκοψε και φέτος την καθιερωμένη του Βασιλόπιτα το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας του Δήμου

 Η όμορφη αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά το μεσημέρι χθες, Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2023 στο χώρο της δομής, ο οποίος μοσχοβολούσε από τον πλούσιο μπουφέ με εδέσματα που είχαν ετοιμάσει τα ίδια τα μέλη του ΚΑΠΗ. Όλοι οι συμμετέχοντας το διασκέδασαν πραγματικά με την ψυχή τους, όπως φάνηκε από το γλέντι που κράτησε έως αργά το απόγευμα.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Γιάννης Κουτσοθεόδωρος, στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τα μέλη του ΚΑΠΗ για τη μεγάλη συμμετοχή καθώς και το προσωπικό που διοργάνωσε τη γιορτή, ενώ τόνισε ότι η νέα δημοτική αρχή θα βρίσκεται δίπλα στους ηλικιωμένους γιατί εκείνοι αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της κοινωνίας.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης οι Αντιδήμαρχοι Λάμπρος Δαλάρης και Χρήστος Βούρβαχης, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεσολογγίου Έφη Διαμαντοπούλου και η Προϊσταμένη της Πρόνοιας κα Ζαΐμη.


Το ΚΑΠΗ επιθυμεί να ευχαριστήσει το Βιβλιοπωλείο «Μελάνι» και τον Οδοντίατρο Χρήστο Διαμαντόπουλο για τη χορηγία του φλουριού και των δώρων που μοιράστηκαν στα μέλη του.

https://lepantortv.gr/media/images/05.jpg

https://lepantortv.gr/media/images/03.jpg

https://lepantortv.gr/media/images/04.jpg

https://lepantortv.gr/media/images/01.jpg

Έχει διαβαστεί 211 φορές