Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ Ο ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ Ο ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ Ο ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός των εμπόρων και επιχειρηματιών της περιοχής του Μεσολογγίου

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο συναντήθηκαν οι έμποροι και επιχειρηματίες του Μεσολογγίου το Σάββατο το βράδυ σε γνωστό κατάστημα εστίασης στο λιμάνι του Μεσολογγίου στα πλαίσια της εκδήλωσης για την κοπή της καθιερωμένης Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο βουλευτής ΝΔ Θανάσης Παπαθανάσης βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Χριστίνα Σταρακά, η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου, Ζιζή Φούντα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής, οι πρόεδροι των εμπορικών συλλόγων Ναυπάκτου, Θέρμου και Αμφιλοχίας, δημοτικοί σύμβουλοι του Μεσολογγίου πρώην πρόεδροι του Έμπορο βιομηχανικού συλλόγου και πλήθος κόσμου. Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Δήμητρα Στέλιου

Τη βραδιά έντυσαν μουσικά η σολίστ ηλεκτρικού και κλασικού βιολιού Χριστιάννα Ζάρου και ο πρώτος Έλληνας τραγουδοποιός – ενορχηστρωτής που συνέθεσε και συνθέτει τραγούδια σε ρυθμό bachata με ελληνικό στίχο, Νεκτάριος Βασιλείου (Mr. Bachata). Στα decks ήταν ο DJ KoSta, ενώ τους μικρούς μας φίλους απασχολούσε η κλοουνίτσα Βαλεντίνα.

https://lepantortv.gr/media/images/photo_2024-03-02_22-29-38.jpg

https://lepantortv.gr/media/images/photo_2024-03-02_22-29-41.jpg

Έχει διαβαστεί 734 φορές