Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΘΑΝΑΤΟΣ ΙΡΙΔΑΣ: Ερχεται σαν καταπέλτης η Αγγελική Τσιόλα!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΘΑΝΑΤΟΣ ΙΡΙΔΑΣ: Ερχεται σαν καταπέλτης η Αγγελική Τσιόλα!

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΙΡΙΔΑΣ: Ερχεται σαν καταπέλτης η Αγγελική Τσιόλα!

Τί δήλωσε

Η κατάθεση της ιατροδικαστού Πατρών Αγγελικής Τσιόλα θεωρείται βέβαιο ότι θα «ξεκλειδώσει» τον τρόπο που το πρωί της 21ης Μαρτίου 2021 έφυγε από τη ζωή το 6,5 μηνών βρέφος της οικογένειας Δασκαλάκη.

Ολα φυσικά γίνονται υπό άκρα μυστικότητα και συνεπώς ουδείς υποθετικά επιτρέπεται να προκαταλάβει το περιεχόμενο της κατάθεσής της στις εισαγγελικές αρχές.

Ωστόσο, πηγές από έγκυρους ιατροδικαστικούς κύκλους αναφέρουν ότι η κατάθεση της κ. Τσιόλα δεν αποκλείεται να συμβάλει στην άσκηση μιας ακόμη ποινικής δίωξης, αυτή τη φορά για τον θάνατο της Ιριδας.

Η ιατροδικαστής της Πάτρας είναι εκείνη που, στο πόρισμά της για το βρέφος -όπου συμπεριλαμβάνεται και η έκθεση της παθολογοανατόμου Αντιγόνης Μητσέλου (αγενεσία φλεβόκομβου), σημειώνει ως αίτιο θανάτου και το «πνευμονικό οίδημα».

Η «κατεύθυνση» της κ. Τσιόλα στην καταθεσή της θα συνδέεται με ένα συγκεκριμένο «δρομολόγιο» μέσα στον χρόνο. Στις 2 Φεβρουαρίου, δηλαδή 4 μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η κ. Τσιόλα υποψιασμένη και προβληματισμένη ανεβαίνει τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου Πατρών –όπως και προ εβδομάδων είχαμε αποκαλύψει– και αναφέρει στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Γιώργο Μπισμπίκη, αλλά και σ’ έναν ακόμη παριστάμενο εισαγγελέα, ότι «έχει επαρκείς ενδείξεις πως οι τρεις θάνατοι δεν φαίνεται πλέον να κινούνται στη σφαίρα της σύμπτωσης». Κάτι ανάλογο, επίσης, συζήτησε και με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Δυτικής Ελλάδος – υποστράτηγο Απόστολο Μαρτζάκλη.

Με δεδομένο, εξάλλου, ότι στην ιατροδικαστική της έκθεση η κ. Τσιόλα αναφέρεται και σε «ύποπτα ευρήματα», μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί ότι η κατάθεσή της θα διευκολύνει αφάνταστα τις εισαγγελικές και διωκτικές αρχές για να διασαφηνίσουν τον θάνατο της Ιριδας!

Οι αξιόπιστες ιατροδικαστικές πηγές  γνωρίζουν άριστα ότι η κατάθεση της κ. Τσιόλα θα είναι καταπέλτης και ό,τι πει θα είναι απόλυτα τεκμηριωμένο.

 

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ (Γιώργος Αναστασόπουλος)


Έχει διαβαστεί 793 φορές