Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Θαύμα στη Γερμανία για την μικρή Νικολία από την Πάτρα! Το μήνυμα της μητέρας της
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Θαύμα στη Γερμανία για την μικρή Νικολία από την Πάτρα! Το μήνυμα της μητέρας της

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
Θαύμα στη Γερμανία για την μικρή Νικολία από την Πάτρα! Το μήνυμα της μητέρας της

Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο της 12χρονης Νικολίας από την Πάτρα που ταξίδεψε ως το Ανόβερο προκειμένου να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η μητέρας της Ιωάννα Μπακοπούλου, «είμαστε δυνατές είμαστε νικήτριες!!! Όλα πήγαν τέλεια με την βοήθεια του Θεού και της Παναγίας μας και τα θαυματουργά χέρια των γιατρών της Γερμανίας!!!!Η Νικολία μας αναρρώνει πολύ καλύτερα απ’ ότι περίμεναν και οι γιατροί έχουμε βέβαια και την αποκατάσταση μπροστά μας αλλά είμαστε ευγνώμονες για το αποτέλεσμα!!!Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας που συμβάλλατε για αυτό το αποτέλεσμα!!!!Τα φιλιά μας και την αγάπη μας!!!!».

Το ταξίδι σωτηρίας της Νικολίας εξασφάλισαν απλοί άνθρωποι που θέλησαν να βοηθήσουν μετά από τη γνωστοποίηση του προβλήματος της μικρής. Η κινητοποίηση ήταν τεράστια, πολύ γρήγορα συγκεντρώθηκε το χρηματικό ποσό που χρειαζόταν.

Να θυμίσουμε ότι το παιδί αντιμετωπίζει ένα πολύ σπάνιο είδος όγκου που εξέρχεται από τον νευρικό ιστό και που θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος, αφού όσο μεγαλώνει προκαλεί συμπίεση στις τριγύρω ζωτικές δομές, γεγονός που μπορεί να επιφέρει σοβαρές επιπλοκές, όπως αιμορραγία, παράλυση φωνητικών χορδών, συμπίεση τραχείας και τύφλωση.


Έχει διαβαστεί 261 φορές