Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Τις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις για τα νέα 25 χλμ της Ιόνιας οδού
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις για τα νέα 25 χλμ της Ιόνιας οδού

από Lepanto RTV

Διαψεύδονται οι φήμες για παράδοση του τμήματος στην κυκλοφορία σήμερα

Διαψεύδονται οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σε μερίδα του τοπικού τύπου, σχετικά με την παράδοση σήμερα Τετάρτη, του πλέον ώριμου τμήματος της Ιόνιας οδού μήκους 25 χιλιομέτρων από τον κόμβο Κουβαρά, μέχρι και την παράκαμψη της Αμφιλοχίας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του agriniopress.gr, δίνεται μάχη με τον χρόνο, ώστε το κομμάτι να είναι απολύτως έτοιμο και με τις τελευταίες παρεμβάσεις σε αυτό,  μέχρι το τέλος του χρόνου και σε κάθε περίπτωση αυτό δεν πρόκειται να γίνει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου. Να θυμίσουμε πως στην πρόσφατη επίσκεψη του στην Αιτωλ/νία ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης είχε κάνει λόγο για “προσπάθεια” ώστε να παραδοθεί μέχρι το τέλος του χρόνου το συγκεκριμένο τμήμα της Ιόνιας οδού. Ο υπουργός ήταν προσεκτικός πάντως στην δήλωση του αλλά λίγες μέρες μετά κυκλοφόρησε η πληροφορία περί παράδοσης του τμήματος στις 21 του μηνός.

Το γεγονός όμως ότι δεν έγινε καμιά επίσημη ανακοίνωση μέχρι σήμερα από την κοινοπραξία εταιρεία ή την Αστυνομία, έδειξε πως ίσως το κομμάτι αυτό να καθυστερήσει να παραδοθεί. Αυτό τελικά επιβεβαιώνεται και πλέον βάρος δίνεται για τις τελευταίες πινελιές, μιας και το έργο θα πρέπει να είναι έτοιμο από κάθε πλευρά: Σήμανση, διαγραμμίσεις κλπ.

Οπότε, τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για την απόδοση στην κυκλοφορία του Τμήματος, πιθανώς μέχρι το τέλος του χρόνου.

Έχει διαβαστεί 1441 φορές